Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Október 20. 07:30, péntek | Helyi sport

Újabb sportsérülés Győrben

Újabb sportsérülés Győrben

Combsérülés miatt több mint egy hónapig nem kézilabdázhat Cornelia Nycke Groot, a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC holland válogatott játékosa.

A klub honlapjának csütörtöki beszámolója szerint az irányító azonnal abbahagyta a szerdai edzést, amikor ártalmatlan szituációban fájdalmat érzett a jobb lábában.

A csütörtök délelőtt elvégzett MR-vizsgálat kimutatta, hogy Groot részleges combizomsérülést szenvedett. Szálasy László csapatorvos szerint a felépülése várhatóan öt hetet vesz igénybe.

A győriek játékosai közül Tomori Zsuzsanna, a cseh Jana Knedlikova és a dán Anne Mette Hansen is hiányzik sérülés miatt.

forrás:gyorietokc.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.