Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Szeptember 30. 09:40, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Újabb világrekordot állított be a Prémium Médiaválogatott Harkányban

Újabb világrekordot állított be a Prémium Médiaválogatott Harkányban

A Prémium Médiaválogatott csapata sosem pihen. Egy újabb különleges világrekord pattant ki a fejükből. Ami nem más mint a fantasztikus magyar találmány a teqball asztalon játszható Teqtenisz.

A rekorderek már reggel 10 órától kezdték a játékot és este 10 óráig játszottak megállás nélkül. A párosok folyamatosan cseréltek a maratoni rekordon. Többszörös világrekorder csapat , szokás szerint beleadott apait ,anyait még egy kis háziversenyt is csináltak a rekord beállításakor. A túlzott lelkesedés néha balesethez is vezethet ,sajnálatos módon Beleznay Endre járt pórul aki egy óvatlan mozdulattal kicsit nagyobbat lépett és beszakadt a lovaglója,de nem mentő hanem egy mentő ötlet jutott eszébe .Tudjuk Endréről ,hogy nem az a feladó típus ,egy rögzítő kötés felrakása után folytatta a rekordot.

„A rekord előtt éreztem , hogy picit fáradtak az izmaim ,de a jó társaságban mindig lelkesebben játszik az ember .Éppen Katus Attila és Keller Józsi páros ellen játszottunk vérre menő csatát a partnerem Fischer Norbi háta mögül kiugorva szerettem volna visszaadni a labdát és egy hosszabbat léptem és már meg is volt a baj. „meséli Beleznay Endre.

A Teqtenisz Maratoni rekordjának Rekorderei :
Katus Attila,Botka István,Keller József,Boda Gábor,Fischer Norbert, Jójárt Richárd,Ács Cintia,Kiss Endre,Török László,Beleznay Endre,Somogyvári Kata,Tóth Marianna,Földesi János



A rekord végén egy rögtönzött koncert sem maradhatott el a Hotel & More szállodákat üzemeltető cég által vezetett Park Hotel Harkány fürdőterében Ács Cintia csodálatos hangú énekesnője különleges érzéseket varázsolt a szállodában.
Mi lesz a következő világrekord kísérlet az hamarosan kiderül?!

A helyszínt és az ellátást a Park Hotel Harkány biztosította. Az energiát és az isteni ebédet a Vital Konyha ajánlotta fel. Természetesen folyadékpótlás nélkül lehetetlen feladat lett volna teljesíteni a rekordot . A Fruttamax szörpök és a Fruttamax VITALITY vadonatúj termékcsalád és a PI AQUA biztosította. A rekord végén egy fantasztikus vacsora után nem maradhatott el a jól megérdemelt STIER pince által felajánlott borválogatás elfogyasztása.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára