Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2011. Március 18. 14:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Újabb álompár szakított

Újabb álompár szakított

A Twilight szépsége, Ashley Greene megunhatta, hogy Joe Jonas mellett le kellett mondania a testi örömökről, ezért elhagyta a tini kedvencet.

Demi Lovatónak jó napjai vannak. A rajongói kitartottak mellette a lecsúszása ellenére is, új szerződést kapott, és már a szellemi leépülését okozó Ashley Greene-t sem kell többé volt párja mellett látni. A Twilight-széria egyetlen értékelhető összetevője ugyanis búcsút intett Joe Jonasnak. A szakítás állítólag már több hete megtörtént, de nem szerették volna a világ orrára kötni. Ami érthető, mert most kezdődhet a találgatások és magyarázkodások időszaka, hogy miért is ért véget az egyetlen példaértékűnek mondható sztárrománc.

A szerelem lángjának elalvása valószínűleg pont azért következett be, mert annyira tisztán éltek. A Jónás tesók középső tagja ugyanis nászéjszakáig tartó szüzességet fogadott, így a közismerten igencsak pajzán Ashley-nek be kellett érnie kézfogással és csókokkal. Ez egy darabig biztos ki lehet bírni, de hosszútávon nem kivitelezhető a szűziesség, ha egyszer az ember lánya már nem az. Ezen pedig az sem segített, hogy szinte havonta látták megpakolva elhagyni különböző szexshopokat.

Viszont, ha eltekintünk a Jonas Brothers állítólagos ártatlanágától, ami inkább az imázsuk része, mintsem az igazság, akkor a munka szedhette szét a párost. A közös nyolc hónapjuk alatt Ashley már a harmadik filmjét forgatja, Joe pedig folyamatosan stúdiózik. Szóval idejük nem sok volt egymásra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.