Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2010. Augusztus 16. 14:17, hétfő | Belföld
Forrás: HírTV

Újabb földbotrány Bábolnán is?

Újabb földbotrány Bábolnán is?

Újabb földbotrány van kibontakozóban Bábolnán – értesült a Magyar Nemzet. Horváth Klára (MSZP) polgármester rendkívüli testületi ülésre hívta össze az önkormányzatot mára, hogy egy újabb, közel 90 hektáros terület eladásáról

 
Újabb ingatlanpanama-gyanús tevékenységbe kezdett másfél hónappal az önkormányzati választások előtt Horváth Klára, Bábolna polgármestere, volt szocialista országgyűlési képviselő. A településvezető mára hívott össze rendkívüli képviselő-testületi ülést annak érdekében, hogy több más mellett döntsenek a település határán fekvő, a Bábolna Gyógyfürdő Kft. és a város tulajdonában lévő, mintegy 90 hektáros birtok eladásáról.
 
 
A polgármester környezetéből azt is megtudtuk, Horváth Klára arról beszélt több helyütt is, hogy ukrán és amerikai befektetőkkel is tárgyalt. Olyan felvetések is születtek, miszerint a területet a korábban Sukoróra tervezett King's City nevű kaszinókomplexum felépítésére szánják - olvasható a hétfői Magyar Nemzetben, melyből további részleteket is megtudhat.
 
 
(MNO)
 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.