V√°roslista
2023. m√°rcius 31, p√©ntek - √Ārp√°d, Benj√°min, BenŇĎ

Hírek

2010. Janu√°r 03. 17:00, vas√°rnap | Helyi
Forr√°s: Nyugathír

ŕjabb vérfürdők: ezúttal Győrben és Rábapatonán estek késsel egymásnak

ŕjabb vérfürdők: ezúttal Győrben és Rábapatonán estek késsel egymásnak

Alighogy hírt adtunk három életveszélyes sérüléssel járó késelésről, melyek Győr-Moson-Sopron megyében történtek, szombaton újabb három szurkálás tört

Néhány sarokkal odébb, a Répce utcában egy 57 éves nő a 67 éves urával keveredett szóváltásba. A nő hirtelen felindulásból a hámozókést szúrta férje combjába, aki 8 napon belül gyógyuló sérülésekkel megúszta a támadást. Feleségével szemben súlyos testi sértés miatt indítanak eljárást.

A harmadik késeléses eset Rábapatonán történt, ahol egy 48 éves férfi indult 55 éves hölgyismerőséhez boldog újévet kívánni. A jókívánságnak itt is szurkálás lett a vége: az alkoholos állapotban lévő férfi a nő arcának jobb oldalát vagdosta össze. A sérülés ez esetben 8 napon túl gyógyuló, az elkövetőt súlyos testi sértés miatt vette őrizetbe a győri kapitányság - mondta el vasárnap Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.


Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 31. 10:15, péntek | Helyi

Kiszeb√°b √©get√©s √©s cumifa ‚Äď H√ļsv√©ti V√°s√°r lesz GyŇĎrben

Ingyenes programsorozatot szervez a GyŇĎri MŇĪv√©szeti √©s Fesztiv√°lk√∂zpont H√ļsv√©tkor.

2023. Március 31. 09:16, péntek | Helyi

√öjra itt a kullancsszezon

√öjra itt a kullancsszezon. A kir√°ndul√≥knak √©s a t√ļr√°z√≥knak √©rdemes fokozottabban odafigyelni, a term√©szetben ugyanis egyre jobban kezdenek elszaporodni a v√©rsz√≠v√≥k.

2023. Március 31. 08:16, péntek | Helyi

HelikopterbŇĎl szŇĪrt√©k ki a szab√°lyszegŇĎket

A GyŇĎr-Moson-Sopron V√°rmegyei RendŇĎr-fŇĎkapit√°nys√°g munkat√°rsai legut√≥bbi akci√≥juk sor√°n a K√©szenl√©ti RendŇĎrs√©g helikopter√©vel egy√ľtt dolgozva ellenŇĎrizt√©k az M1-es aut√≥p√°lya v√°rmegyei szakasz√°nak forgalm√°t.

2023. M√°rcius 30. 08:15, cs√ľt√∂rt√∂k | Helyi

Kor√°bban szabadulhat

√Čletfogytiglanr√≥l 17 √©v.