V√°roslista
2024. m√°jus 22, szerda - J√ļlia, Rita

Hírek

2010. Janu√°r 03. 17:00, vas√°rnap | Helyi
Forr√°s: Nyugathír

ŕjabb vérfürdők: ezúttal Győrben és Rábapatonán estek késsel egymásnak

ŕjabb vérfürdők: ezúttal Győrben és Rábapatonán estek késsel egymásnak

Alighogy hírt adtunk három életveszélyes sérüléssel járó késelésről, melyek Győr-Moson-Sopron megyében történtek, szombaton újabb három szurkálás tört

Néhány sarokkal odébb, a Répce utcában egy 57 éves nő a 67 éves urával keveredett szóváltásba. A nő hirtelen felindulásból a hámozókést szúrta férje combjába, aki 8 napon belül gyógyuló sérülésekkel megúszta a támadást. Feleségével szemben súlyos testi sértés miatt indítanak eljárást.

A harmadik késeléses eset Rábapatonán történt, ahol egy 48 éves férfi indult 55 éves hölgyismerőséhez boldog újévet kívánni. A jókívánságnak itt is szurkálás lett a vége: az alkoholos állapotban lévő férfi a nő arcának jobb oldalát vagdosta össze. A sérülés ez esetben 8 napon túl gyógyuló, az elkövetőt súlyos testi sértés miatt vette őrizetbe a győri kapitányság - mondta el vasárnap Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.


Ezek érdekelhetnek még

2024. M√°jus 21. 09:13, kedd | Helyi

Megváltozott a Pannon-Víz címe

√Črdekes v√°ltoz√°s t√∂rt√©nt a Pannon-V√≠z Zrt. √©let√©ben, ugyanis a t√°rsas√°g Orsz√°g√ļt u. 4. sz√°m alatti sz√©khely√©nek √©s egyben k√∂zponti irodah√°z√°nak c√≠me t√∂bb mint 50 √©v ut√°n Imah√°z u. 1. sz√°mra v√°ltozott.

2024. M√°jus 21. 08:10, kedd | Helyi

A Kocka nem csak a k√ľlf√∂ldieket vonzza

A Sz√©chenyi Istv√°n Egyetem √©s az Orsz√°gos Idegenrend√©szeti FŇĎigazgat√≥s√°g (OIF) Nyugat dun√°nt√ļli Region√°lis Igazgat√≥s√°ga k√∂z√∂tti j√≥ kapcsolat a hallgat√≥k √©s vend√©gprofesszorok √©rdek√©ben j√∂tt l√©tre.

2024. M√°jus 21. 07:16, kedd | Helyi

KorszerŇĪ v√°rakoz√°si felt√©teleket teremtettek a gyŇĎri k√≥rh√°zban

A gyŇĎri k√≥rh√°z h√°rom √©p√ľlet√©ben, valamint a Szent Imre √ļton l√©vŇĎ rendelŇĎint√©zetben is √©rintŇĎkijelzŇĎs automat√°k fogadj√°k a szakrendel√©sre √©rkezŇĎket. Az √ļj rendszer √∂tven k√ľl√∂nb√∂zŇĎ szakrendel√©sen mŇĪk√∂dik m√°r.

2024. M√°jus 20. 09:15, h√©tfŇĎ | Helyi

Vil√°granglista: a legjobbak k√∂z√© ker√ľlt a gyŇĎri egyetem

A lista k√©sz√≠tŇĎi egyebek mellett vizsg√°lt√°k a publik√°ci√≥k id√©zetts√©g√©t √©s a kutat√°sb√≥l sz√°rmaz√≥ bev√©teleket.