Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2010. Január 03. 17:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

jabb vérfürdők: ezúttal Győrben és Rábapatonán estek késsel egymásnak

jabb vérfürdők: ezúttal Győrben és Rábapatonán estek késsel egymásnak

Alighogy hírt adtunk három életveszélyes sérüléssel járó késelésről, melyek Győr-Moson-Sopron megyében történtek, szombaton újabb három szurkálás tört

Néhány sarokkal odébb, a Répce utcában egy 57 éves nő a 67 éves urával keveredett szóváltásba. A nő hirtelen felindulásból a hámozókést szúrta férje combjába, aki 8 napon belül gyógyuló sérülésekkel megúszta a támadást. Feleségével szemben súlyos testi sértés miatt indítanak eljárást.

A harmadik késeléses eset Rábapatonán történt, ahol egy 48 éves férfi indult 55 éves hölgyismerőséhez boldog újévet kívánni. A jókívánságnak itt is szurkálás lett a vége: az alkoholos állapotban lévő férfi a nő arcának jobb oldalát vagdosta össze. A sérülés ez esetben 8 napon túl gyógyuló, az elkövetőt súlyos testi sértés miatt vette őrizetbe a győri kapitányság - mondta el vasárnap Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?