Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2010. Május 13. 18:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Hatos és Társa Nyelviskola

jdonság: olasz nyelvből is tehet ECL nyelvvizsgát a Hatos és Társa Nyelviskolában!

jdonság: olasz nyelvből is tehet ECL nyelvvizsgát a Hatos és Társa Nyelviskolában!

Mit kell tudni az ECL nyelvvizsgákról? A Hatos és Társa Nyelviskola számos nyelvvizsga lehetőséget biztosít az idegen nyelveket tanulóknak, ilyenek például az ECL, a Zöld t, a TársalKOD &

Az itt felsorolt vizsgatípusok sokak számára nem sok mindenről árulkodnak és talán a gyakorlott nyelvtanulók sem mindig tudják, hogy a különbségek miben rejlenek.

A diákok által nagyon kedvelt nyelvvizsgák egyike az ECL nyelvvizsga, (=Nyelvvizsga-bizonyítvány modern nyelvek ismeretéből) amely az Európai Unió projektjei által támogatott és akkreditált nyelvvizsga.. A rendszer célja, hogy egységes, megbízható és érvényes mércét biztosítson a megszerzett nyelvtudás méréséhez valamint támogassák és szorgalmazzák az európai országok nyelvének (különösen az EU kevésbé elterjedt és oktatott nyelveinek) iskolai és iskolán kívüli kölcsönös oktatását.

Az angol, a német és a magyar akkreditált nyelvek az ECL vizsgarendszerben, ami azt jelenti, hogy, a nyelvi készségeket valamely előre meghatározott módon mérik. A spanyol, az olasz, a román, a lengyel, a szlovák, a szerb, az orosz valamint a bolgár és a cseh nyelv esetén a bizonyítvány honosítással akkreditálható.

Az ECL feladatsort változatos, életszerű feladatok jellemzik és nem tartalmaz nyelvtani tesztet és fordítási feladatot. A vizsgára készülők mintateszteket tölthetnek ki, hogy tesztelhessék tudásukat vagy online próbavizsgára is van lehetőségük.
A sikeresen vizsgázók az ECL vizsgaközpont által kiállított nemzetközi bizonyítványt vehetik át. A nemzetközi bizonyítvány kétnyelvű, a célnyelv mellett angolul is tájékoztatást ad a vizsgaeredményről, tehát nyugodtan magunkkal vihetjük külföldre is a tanulmányainkhoz vagy a munkavállaláshoz.

s ami a jó hír az olasz nyelvet tanulóknak, hogy ősztől már olasz nyelvből is tehetnek ECL nyelvvizsgát a Hatos és Társa Nyelviskolában! A felkészülésben jól képzett olasz tanárok segítenek.
A konkrét időpontokról érdeklődjön irodánkban vagy honlapunkon.

L? attestato in tasca adesso anche in italiano!
Forza ragazzi! Non mancate!

9021 Győr, Szent István t 7.
Tel:06-96-529-483
www.hatos.hu


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 09:11, szerda | Helyi

Hamarosan kezdődik az Öt Templom Fesztivál

Május 9-én, csütörtökön kezdődik az Öt Templom Fesztivál.

2024. Május 08. 08:13, szerda | Helyi

Vakon is lehet teljes életet élni, méghozzá boldogan!

Sáfrányné Kobli Írisz Én csak a szívemmel látok című könyvével ismerkedhettek meg a Széchenyi Egyetem könyvtárában a pedagógus növendékek.

2024. Május 08. 07:13, szerda | Helyi

Matekból is megvolt az írásbeli

Nagy meglepetés nem érhette a diákokat, aki készült, az írásbeli matematikaérettségi első részét nagyobb nehézségek nélkül oldhatta meg.

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.