Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2010. Április 27. 14:29, kedd | Belföld
Forrás: HírTV

Újjáéledő adórendőrség?

Újjáéledő adórendőrség?

Adórendőrséget állítana fel az új kormány – értesült a Magyar Nemzet. A jövőben az adóhivatal, a vámhatóság és az adóügyekben nyomozó egység egy szervezetbe kerülhet.

Jelentős átalakításokat tervez az adó- és a vámigazgatásban a Fidesz - tudta meg a lap. Információjuk szerint a választásokon kétharmados többséget szerző polgári oldal új, három egységből álló szervezetet hozna létre. Ennek egyik eleme az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH), a másik a vám- és pénzügyőrség, a harmadik pedig az adórendőrség lenne. Az átalakítások, összevonások nem eredményeznének elbocsátásokat, mivel az új hatóság munkát adna az APEH 15 ezer alkalmazottjának és a pénzügyőrség hétezer dolgozójának is. Az adórendőrséget a rendvédelmi szervezeteknél dolgozókból töltenék fel - írja a keddi Magyar Nemzet, amelyben bővebben is olvashat a témáról.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 04. 15:09, hétfő | Belföld

Eltűnt a Kis-Duna-ágban a büntetés-végrehajtás két munkatársa

Eltűnt a büntetés-végrehajtás két munkatársa Rácalmás közelében hétfő délelőtt a Kis-Duna-ághoz tartozó területen - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) az MTI-vel.

2022. Július 04. 14:07, hétfő | Belföld

Meghalt egy siklóernyőt, vádat emeltek a katonai mentés ügyében

Vádat emeltek a vértesszőlősi katonai mentés ügyében - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség hétfőn az MTI-vel.

2022. Július 04. 12:48, hétfő | Belföld

Kigyulladt egy társasházi lakás Debrecenben, nyolc embert kórházba vittek

Kigyulladt egy társasház harmadik emeleti lakása Debrecenben hétfőn kora reggel, nyolc embert vittek kórházba - közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóügyeletese az MTI-vel.

2022. Július 04. 08:54, hétfő | Belföld

Ismét fokozódik a kánikula

A hidegfront megérkezése előtt hétfőn még újra fokozódik a hőség - hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésében.