Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Május 15. 08:18, kedd | Bulvár

Újra együtt ünnepelt Hajdú Péter és Sarka kata

Újra együtt ünnepelt Hajdú Péter és Sarka kata

Elsőáldozó lett Sarka Kata és Hajdú Péter kislánya, Noncsi. Ebből az alkalomból az egész család együtt ünnepelt.

Sark Kata és Hajdú Péter összehozták a családot erre az alkalomra. Mint Hajdú Péter elmondta: nagyon fontos nekik a gyerekek vallásos nevelése.

"A keresztapám, aki most egy agyvérzés után élet és halál között lebeg, fontos szerepet játszott az én katolikus neveltetésemben. Igaz, erre a szüleim is nagy hangsúlyt fektettek. Ezért is örülök neki, hogy Noncsi lelkesen vett részt a hittanoktatásban és jutott el az elsőáldozásig." - nyilatkozta a Lokálnak Hajdú Péter, akinek Sarka Katával közös kislánya, Noncsi elsőáldozó lett.

A törökbálinti szertartáson újra együtt voltak a szülők, akiknek válása még tart. Az édesapa arról is beszélt, milyen most a helyzet köztük. "A magánéletemről nem szeretnék nyilatkozni, de azt elárulhatom, hogy Katával egyetértésben neveljük a gyermekeinket, és úgy érzem, a kezdeti krízis után Noncsi és Dávidka kezdi elfogadni a helyzetet, hogy Kata és én már nem vagyunk egy pár. Szeretném, ha az életük minden fontos állomásánál együtt tudnánk ünnepelni velük, megértésben és szeretetben."

Forrás: life.hu; lokal.hu

Képek: Hajdú Péter Instagram

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.