Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Április 12. 09:16, péntek | Helyi sport
Forrás: infogyor.hu

Újra hazai pályán a Győri ETO FC

Újra hazai pályán a  Győri ETO FC

Újra hazai pályán 2013 egyetlen 100%-os csapata, a Győri ETO FC.

Újra hazai pályán 2013 egyetlen 100%-os csapata, a Győri ETO FC. Bár játékosainknak úgy kell készülnie erre a hétvégére, hogy ez egy mérkőzés a harminc közül, nekünk szurkolóknak az év mérkőzése következik. A nagy rivális Videoton előtt 12 pont előnnyel vezeti az ETO a bajnokságot úgy, hogy a fehérváriak már egy mérkőzéssel többet játszottak. Ez a szezon eddig minden álmot felülmúlhat, számtalan rekordot újraírhat. Jöjjön ki Ön is a stadionba vasárnap délután, hogy közösen segítsük kedvenceinket ahhoz, hogy egy újabb lépést tegyenek közös célunk felé.

A mérkőzés napján a jegypénztárak 14 órakor nyitnak, addig elővételben elővételben on-line, illetve az ETO Shopban lehet jegyeket vásárolni, Az ETO Shopban továbbra is kaphatók azok a tavaszi bérletek, amelyek az NB I-es és NB II-es bajnoki valamint a győri kupamérkőzésekre szólnak. A Családbarát program keretében a jeggyel, bérlettel rendelkező szurkolóink május 31-ig kedvezményesen látogathatnak el a Rába Quelle Élményfürdőbe, a Xantus János Állatkertbe és a Mextrém Parkba, mindhárom helyre négyen mehetnek be egy jegy vagy bérlet felmutatásával egységesen 1.000 forint/fő áron.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.