Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2020. Február 20. 06:20, csütörtök | Belföld

Újra tavasziasra fordul az időjárás

Újra tavasziasra fordul az időjárás

Csütörtök hajnalban egyes területeken még előfordulhat havas eső vagy zápor, napközben viszont már nyoma sem lesz a télies időjárásnak. Egyre melegebb napok jönnek, hétvégén 12 Celsius-fok is lehet - írja a koponyeg.hu

Csütörtök: Hajnalban még előfordul havas eső, vagy zápor, de reggeltől már sok napsütésre számíthatunk. Az északnyugati szél megerősödik, hidegfronti hatás várható. Reggel fagypont körül, délután 7 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Péntek: A többórás napsütést napközben átmeneti felhősödés zavarja, elszórtan zápor is előfordul. Az északnyugati szél ismét erőre kap. A csúcsérték 9°C körül valószínű.

Szombat: Változóan felhős, száraz időre van kilátás. A délnyugati szél napközben fokozatosan megélénkül. 7 és 12 fok közötti értékeket mérhetünk.

Vasárnap: Nagyrészt erősen felhős lesz az ég, ám csapadék csak elszórtan fordulhat elő. Estig a nyugati szelet kísérik élénk lökések, majd erős északnyugati szél várható késő estétől. 11-12 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.

Hétfő: A nagy területen viharossá fokozódó északnyugati szél hatására csökken a felhőzet, kisüt a nap. Inkább csak a reggeli órákig alakul ki záporeső. Marad a 10-12 fok körüli maximum.

Forrás: origo.hu

Kép: idokép.hu

Címkék: időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 11:02, vasárnap | Belföld

Gyopáros Alpár: több mint 1,8 milliárdos támogatást kaptak az önkéntes tűzoltó-egyesületek a Magyar falu programban

A kormány több mint 1,8 milliárd forint értékben támogatott önkéntes tűzoltó-egyesületeket az elmúlt több mint négy évben a Magyar falu programban működő Falusi Civil Alapon keresztül

2024. Július 28. 11:01, vasárnap | Belföld

Tusványos - Orbán Viktor: ha Európa nem tér észhez, magára marad ebben a háborúban

Megkezdődött egy békepárti \"erjedés\" és ha Európa nem hagy fel háborúpárti álláspontjával, magára marad ebben a háborúban

2024. Július 28. 10:59, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 30. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Július 27. 06:00, szombat | Belföld

Mélyponton a születésszám

Az előzetes adatok szerint 2024 júniusában 6040 gyermek született és 8863 ember halt meg; 2023 júniusához képest a születések száma 17, a halálozásoké 5,9, a házasságkötéseké pedig 14 százalékkal csökkent