Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2010. December 22. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Havassy Press

Újra bajban a botrányos színésznő

Újra bajban a botrányos színésznő

Nyomozás indult Lindsay Lohan ellen Kaliforniában, miután a rendőrség közlése szerint az elvonókúrán lévő színésznő megtámadta a Betty Ford klinika személyzetének egyik tagját – közölte csütörtökön a BBC. A brit média közlése

A rendőrség szerint telefonhívás alapján mentek ki a Betty Ford klinikára, ahol egy október végi bírói döntés értelmében Lohan drog- és alkoholfüggőségét kezelik. Két hónappal ezelőtt a bíró azt mondta: Lohan megúszhatja a börtönbüntetést, amennyiben a február 25-ére kiírt következő bírósági meghallgatásáig tiszta marad. A feltételek bármilyen megszegéséért 180 napig tartó börtönbüntetést kap.

Az amerikai színésznőt július 6-án ítélte 90 napos börtönre és további 90 napos rehabilitációra a bíróság, amiért megszegte a próbaidőre bocsátás feltételeit egy 2007-es ittas vezetés és droggal kapcsolatos ítélet kapcsán. Lohant azonban 13 nap után szabadon engedték, és egy rehabilitációs klinikára szállították. Ezután azonban megbukott egy bíróság által előírt drogteszten, és szeptember 25-én börtönbe zárták, de 14 órával később, háromszázezer dolláros óvadék ellenében szabadon távozhatott. Majd jött az október végi bírósági döntés az elvonókúráról.

Az amerikai média szerint a mostani incidens akkor történt, amikor Lohan szóváltásba keveredett a személyzet egyik tagjával, miután a színésznő az előírtnál később tért vissza kimenőjéről a klinikára. Hírügynökségi jelentések szerint az ügyben eljáró sheriff azt közölte, hogy „az áldozat bűnvádi eljárást akar”. A klinika szóvivője pedig azt nyilatkozta, hogy az illetőt elbocsátották, mivel megsértette a páciensekkel kapcsolatos bizalmi szabályt. (pr)

FH

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült