Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Március 07. 15:12, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Újra Csináljuk a fesztivált!

Újra Csináljuk a fesztivált!

Vadonatúj évaddal jelentkezik vasárnap este a Csináljuk a fesztivált! A zenés műsor a STORY TV4-n folytatja sikersorozatát, ahol ezúttal a külföldi filmslágerek versenyeznek a nézők kegyeiért. Bár a Csináljuk a fesztivált! elsősorban a

A népszerű könnyűzenei sorozat 2007-ben indult, elsőként a nézők által megszavazott 144 dal közül 12 adás után választották ki az elmúlt év legnagyobb magyar slágerét, nyert a Holnap hajnalig, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán előadásában. Ezt követően a Miller Zoltán győzedelmeskedett Máté Péter dalával, majd mivel a közönség hangot adott hiányérzetének a külföldi slágerekkel kapcsolatban, a harmadik és negyedik adássorozat ennek jegyében telt. Először Palcsó Tamás nyűgözte le leginkább a közönséget egy Gianni Morandi slágerrel, a negyedik döntőben Polyák Lilla és a Women in Love végzett a dobogó legfelső fokán. Majd jöttek a filmslágerek, az ötödik sorozatban Feke Pál és a Honfoglalás című film betétdala vitte el a pálmát.
Most a külföldi filmslágerek következnek, olyan klasszikusokkal, mint a 9 és fél hét, a Robin Hood, a Moulin Rouge, a Mamma mia, a Titanic, az Ének az esőben, vagy a Ponyvaregény. Mindezt pedig előadják majd: Galambos Dorina, Dolhai Attila, Gallusz Niki, Tóth Vera, Tóth Gabi, Szolnoki Péter, Miller Zoltán, Feke Pál, Csipa, Dér Heni, Pély Barna, Keresztes Ildikó, Szekeres Adrienn, Varga Feri és Balássy Betti, Serbán Attila, Bebe, Roy, Palcsó Tomi és csonka András, és énekel Koós Réka és Malek Andrea is, aki még nem szerepeltek ezen a színpadon.

Csináljuk a fesztivált! minden vasárnap este 20.00 órakor a STORY TV4 műsorán!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.