Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Április 26. 14:33, hétfő | Belföld
Forrás: FH

Újra száguld Overdose!

Újra száguld Overdose!

Overdose, az öt éves telivér több mint egy év kihagyás után május 9-én versenyez először - tudta meg a PannoniaOverdose.hu Mikóczy Zoltántól, a ló társtulajdonosától. Overdose Németországban egy 1000 méteres, kanyar nélküli pályán

A verseny összdíjazása 8 ezer euró, ami nem túl magas, ám a legfontosabb szempont az volt, hogy Overdose számára előnyös távon, megfelelő talajú, kanyar nélküli pályán kezdhessen, s nem azonnal a legjobbak közé dobva. A versenyló már több mint egy éve nem futott - áll a portál hírlevelében. Az időpont kiválasztásánál azt is figyelembe kellett venni, hogy a ló francia zsokéja is ráérjen. Ha úgy ítélik meg, hogy Overdose felkészítése nem éri el addig a kívánt szintet, akár a verseny reggelén is visszavonhatják a nevezését.


Overdose, a „csodaló" veretlen, eddig 12 versenyt nyert meg egymás után. Ezzel a versenylovak veretlenségi örökranglistájának 13. helyén áll; a listát egyébként Kincsem vezeti.


Forrás: Független Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.