Városlista
2022. július 1, péntek - Annamária

Hírek

2010. Április 26. 14:33, hétfő | Belföld
Forrás: FH

Újra száguld Overdose!

Újra száguld Overdose!

Overdose, az öt éves telivér több mint egy év kihagyás után május 9-én versenyez először - tudta meg a PannoniaOverdose.hu Mikóczy Zoltántól, a ló társtulajdonosától. Overdose Németországban egy 1000 méteres, kanyar nélküli pályán

A verseny összdíjazása 8 ezer euró, ami nem túl magas, ám a legfontosabb szempont az volt, hogy Overdose számára előnyös távon, megfelelő talajú, kanyar nélküli pályán kezdhessen, s nem azonnal a legjobbak közé dobva. A versenyló már több mint egy éve nem futott - áll a portál hírlevelében. Az időpont kiválasztásánál azt is figyelembe kellett venni, hogy a ló francia zsokéja is ráérjen. Ha úgy ítélik meg, hogy Overdose felkészítése nem éri el addig a kívánt szintet, akár a verseny reggelén is visszavonhatják a nevezését.


Overdose, a „csodaló" veretlen, eddig 12 versenyt nyert meg egymás után. Ezzel a versenylovak veretlenségi örökranglistájának 13. helyén áll; a listát egyébként Kincsem vezeti.


Forrás: Független Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 01. 11:00, péntek | Belföld

Tetőzik a kánikula

Pénteken tetőzik a hőség - írta az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

2022. Július 01. 10:09, péntek | Belföld

Mától dolgozhatnak szja-mentes keresetükért a támogatott fiatalok

Mintegy háromezer munkáltató jelezte eddig igényét mintegy 14 ezer egyetemista, középiskolás vakációs foglalkoztatására a bértámogatást biztosító programban.

2022. Július 01. 08:45, péntek | Belföld

Orbán: a háborús inflációnak csak a békével lehet véget vetni

Magyarországnak a béke oldalán kell lennie, a háborús inflációt nem lehet másképpen megakadályozni, csak ha a háborúnak vetünk véget - mondta a miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádióban.

2022. Július 01. 08:00, péntek | Belföld

Szombaton 41 strandon indul a Mozdulj Balaton!

Idén 34 Balaton-parti település 41 strandja csatlakozott a szombaton startoló Mozdulj Balaton! szabadidősport-rendezvénysorozathoz, melynek során ingyenes, szervezett sportlehetőségekkel várják az érdeklődőket