Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2021. Február 24. 13:09, szerda | Bulvár
Forrás: mti / fotó: facebook.com/GerardXavierMarcelDepardieu

Újraindult a nemi erőszak miatti nyomozás Gérard Depardieu ellen

Újraindult a nemi erőszak miatti nyomozás Gérard Depardieu ellen

Újraindult a nyomozás Gérard Depardieu francia filmsztár ellen egy 2018 nyarán elkövetett állítólagos szexuális zaklatás és nemi erőszak ügyében. A nyomozás már 2020. december 16-án elkezdődött

- közölték kedden igazságügyi források. A 72 éves filmsztár ellen 2018 augusztus végén tettek feljelentést Aix-en-Provence ügyészségén, ahol el is indították a nyomozást, amelyet később áthelyeztek Párizsba.

A panaszos, egy 25 éves színésznő és táncosnő, aki azzal vádolja Dépardieu-t, hogy 2018 augusztusában két esetben is szexuális támadást követett el ellene a színész párizsi otthonában.

Az ügyet kilenc hónapi vizsgálódás után 2019 júniusban vádemelés nélkül lezárta a párizsi ügyészség, majd a panaszosnak sikerült elérnie, hogy tavaly nyáron a vádhatóság újraindítsa az előzetes vizsgálatot, amely alapján a megbízott vizsgálóbíró decemberben megalapozottnak találta a gyanút.

Hervé Témime, a filmsztár ügyvédje sajnálatosnak nevezte, hogy az információ nyilvánossá vált.

Gérard Depardie - aki szabadlábon védekezhet, de rendőri felügyelet alá került -, tagadja a vádakat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.