Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2012. December 21. 05:00, péntek | Belföld
Forrás: mno.hu

Újrakeresztelik a luxusautókat

Újrakeresztelik a luxusautókat

A 2014-es modellévtől, vagyis jövőre új nevet kap az összes Infiniti. A Nissan luxusmárkája szerint eddig nem volt teljesen egyértelmű a különböző modellek elnevezése.

A Nissan luxusmárkája szerint eddig nem volt teljesen egyértelmű a különböző modellek elnevezése. Ezért változtat az Infiniti: a 2014-es modellévtől, vagyis jövőre az összes autó új nevet kap, tele lesz Q betűs modellekkel a kínálat.

Az új rend szerint a szedánok, kupék és kabriók egy Q előtagot és egy számot, míg az SUV-k QX jelölést és számot kapnak. Az M szedánból így Q70, a G kupéból és kabrióból Q60 lesz, míg Q50 néven a G szedán mutatkozik be a januári Detroiti Autószalonon.

Az EX-ből lesz a QX50, az FX QX70 néven kerül piacra. A JX új neve QX60, a QX-é QX80 lesz.

Címkék: autó, luxusautó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Belföld

Másodfokú hőségriasztás lép életbe péntektől vasárnapig

Meghosszabbítja, de harmadfokról másodfokra módosítja a hőségriasztást az ország egész területén az országos tisztifőorvos péntektől vasárnap éjfélig

2024. Július 18. 07:48, csütörtök | Belföld

Bemutatták a Ganz elektromos midibuszát

Bemutatták szerdán Budapesten a cseh-magyar koprodukcióban készült GANZ-SOR EBN8 nevű elektromos midibusz prototípusát - közölte a magyar gyártó az MTI-vel.

2024. Július 17. 08:00, szerda | Belföld

Maruzsa Zoltán: a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek

A megrendelt tankönyvek gyártása a napokban fejeződik be a debreceni Alföldi Nyomdában, a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek - közölte a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára sajtótájékoztatón kedden.