Városlista
2024. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2011. Április 19. 10:01, kedd | Helyi önkormányzati
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat

Ülést tart a megyei képviselőtestület

Ülést tart a megyei képviselőtestület

Április 22-én, pénteken délelőtt (9.00 óra) tartja következő ülését a megyei képviselőtestület. A napirendek között 30 előterjesztés szerepel. Beszámoló kerül a képviselők elé a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 20

A napirendek között szerepel a bírósági ülnökök megválasztása, a BBMMK Nonprofit Kft. 2010. évi közhasznú beszámolója, a megye szolgálatáért díjak odaítélése, illetve a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház főigazgató-főorvosának tájékoztatója az intézményben a 2010. évben végzett betegelégedettségi értékeléséről, valamint a megtett intézkedésekről.
A 30 előterjesztésből várhatóan több témáról - a személyi kérdésekről és az önkormányzati vagyont érintő kérdésekről - a képviselők zárt ajtók mögött tárgyalnak.

A megyei fenntartású intézmények közül ezúttal a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Intézmény igazgatója számol be az intézmény tevékenységéről, az intézményi érdekvédelem helyzetéről.

(A közgyűlés teljes napirend sora, illetve az előterjesztések a www.gymsmo.hu oldalon a Közgyűlés/Közgyűlések anyagai címszó alatt olvashatók.).

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 19. 11:26, hétfő | Külföld

Izraeli-palesztin - Amerikai külügyminiszter: a jelenlegi tárgyalások talán az utolsó esély az elraboltak szabadon engedésére

Antony Blinken amerikai külügyminiszter Jichák Hercog izraeli államelnökkel folytatott hétfői megbeszélésén kijelentette, hogy a jelenlegi tűzszüneti és túszcsere tárgyalások talán az utolsó esély az elraboltak szabadon engedésére.

2024. Augusztus 19. 09:13, hétfő | Helyi

Ingyenesen lesz látogatható 20-án a pannonhalmi főapátság

Szent István ünnepén Pannonhalma nyitott kapukkal várja mindazokat, akik el akarnak zarándokolni hazánk ősi szentélyébe, hogy részesei legyenek az itt élő hagyománynak, lelkiségnek, kultúrának.

2024. Augusztus 19. 08:48, hétfő | Belföld

Augusztus 20. - Lezárásokra, forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapesten

Az augusztus 20-ai ünnepségek miatt időszakos lezárásokra, jelentős forgalomkorlátozásokra kell számítani a fővárosban.

2024. Augusztus 19. 08:08, hétfő | Helyi

Egy háziorvos szerint Covid-járvány van, szerencsére nem súlyos

A felső légúti tünetekkel érkező páciensek közül hétfőn háromból kettőnél teszt is igazolta a Covid-fertőzést.