Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2014. Január 06. 12:41, hétfő | Helyi
Forrás: infoGyőr

Uniós támogatásból inkubátorházat hoztak létre Győrben

Uniós támogatásból inkubátorházat hoztak létre Győrben

2014 elején nyitja meg kapuit Győrben az Euro-Office inkubátorház, amelynek kialakítására az Euro-Office Hungary Ingatlanfejlesztő és Ingatlanhasznosító Kft. 175 millió forint uniós támogatást nyert.

Az inkubátorház létrehozásának legfőbb célja, hogy a térség kezdő vállalkozásai számára biztosítson költséghatékony és megfelelő irodai hátteret.

Az Euro-Office Hungary Ingatlanfejlesztő és Ingatlanhasznosító Kft.az Európai Unió támogatásával az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósította meg közel 2500 négyzetméteren az Euro-Office inkubátorházat, hogy a térségben most induló kis- és középvállalkozások számára megfelelő infrastruktúrát biztosítson. A beruházás célkitűzése, a vállalkozások versenyképességének javítása, ezzel az ipar szerkezeti átalakulásának segítése, illetve a vállalatok közötti együttműködés alapjainak biztosítása.

Az összesen 352 millió forintos beruházásból megvalósult Euro-Office Inkubátorház 2014 elejétől várja ahárom évnél nem régebbi vállalkozásokat. Az ötszintes irodaház kialakítása során modern technológiávalfelszerelt, ügyfélbarát környezet valósult meg, amely a dolgozók maximális komfortját szolgálja. Az inkubátorház,szintenként akár 15 cég számára is képes megfelelő irodahelyiséget biztosítani. Három szint felosztása még nemtörtént meg, azért, hogy a beköltöző bérlő könnyedén saját igényeihez igazíthassa.

Az irodák mellett recepciós szolgáltatás, teljesen felszerelt tárgyalótermek, raktár és műhely is elérhetőek az épületben. Az inkubátorház könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és gépjárművel is. Az épület 52 parkolóhelyet, illetve 24 órás biztonsági szolgáltatást kínál a bérlők számára.

Az irodaház ideális környezet a kezdő vállalkozások számára, ugyanis számos szolgáltatást a piacinál kedvezőbbáron vehetnek igénybe.

A projekt közvetlenül 8 fő új munkahelyet teremt.

A cégről és a beruházásról a www.eoh.hu oldalon talál több információt.

Euro-Office Hungary Ingatlanfejlesztő és Ingatlanhasznosító Kft.
Cím: H - 9000 Győr, Hűtőház utca 5.
E-mail: info@eoh.hu
Honlap: www.eoh.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 10:31, szerda | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk!

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs. Handl Tamás az elmúlt több mint negyven évben csigák

2024. Május 15. 09:12, szerda | Helyi

A láthatóság minden évszakban fontos!

A jó idő egyre többeket csal a természetbe, sétára, mozgásra. De ilyenkor is tartsd szem előtt a biztonságot!

2024. Május 15. 08:12, szerda | Helyi

A Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjába látogatott a francia nagykövet

Claire Legras, Franciaország budapesti nagykövete volt a Széchenyi István Egyetem vendége nemrégiben.

2024. Május 15. 07:13, szerda | Helyi

Vedd elő a színest!

Rajzolj és nyerj a MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajz-pályázatán, melynek témája a biztonságos közlekedés.