Városlista
2024. február 26, hétfő - Edina

Hírek

2010. November 15. 13:18, hétfő | PR
Forrás: www.uniqa.hu

UNIQA magunkról

UNIQA magunkról

2003 novemberétől társaságunkat UNIQA Biztosítónak hívják. Az új generáció biztosítójaként arra törekszünk, hogy elsőrangú, minőségi termékeinkkel és szolgáltatásainkkal még inkább megfeleljünk, sőt túlszárnyaljuk ügyfeleink

Az UNIQA vállalja a kihívásokat, rugalmas, innovatív szolgáltatásokat és vállalatot épít, egy új generációt a biztosításban. A cég sikerének záloga a széles körű, minőségi szolgáltatások, újdonságok, akciók és kedvezmények az élet-, valamint nem-életbiztosítási területen.

Vállalatunk Magyarországon mára a hazai biztosítási piac csaknem nyolc százalékát tudhatja magáénak, és évről évre igen jelentős növekedési rátát mutat fel.

Az UNIQA célja, hogy az adott, de folyamatosan változó gazdasági és társadalmi környezetben megoldásokat kínáljon ügyfelei számára ahhoz, hogy teljes és biztonságos életet élhessenek. Ma azonban sokkal dinamikusabbak a változások, mint régen, ezért folyamatos megújulásra van szükség.

Régi mondás, hogy az életben egy dolog állandó: a változás. Napjainkra ez a megállapítás még inkább igaz. Változtak az elvárások, az igények, változott az is, mit nevezünk ma biztonságos életnek. A régi minták fontosak, hiszen ezekre építkezünk, folytonosságot adnak egy vállalat életében is, de a sikerhez a korábbinál nagyobb rugalmasságra van szükség. Az UNIQA vállalja a modern kor kihívásait, vállalja az állandó megújulást. Ez tükröződik szlogenünk változásában is. Nem elég a biztonság. Rugalmas, dinamikus, innovatív szolgáltatásokat és vállalati kultúrát építünk, egy új generációt a biztosításban!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 15. 13:37, csütörtök | PR

Férfi bőrkabátok - időtlen elegancia és bátorság egyben

A férfi bőrkabátok nem csupán ruhatárelemek, hanem valódi befektetés a stílusba és kényelembe.

2024. Február 13. 14:59, kedd | PR

K&H: iskolapadba ülhetnek a bankárok

a mesterséges intelligencia forradalmasítja a bankszférát

2024. Február 13. 14:48, kedd | PR

K&H: több mint 90 ezer gyerek mérte össze pénzügyi tudását

minden korábbinál népszerűbb a K&H Vigyázz, kész, pénz! vetélkedő

2024. Február 05. 14:57, hétfő | PR

Tarolt a rezsi és az agrár CO2 kalkulátor

A legjobb ökoszisztéma építő & fenntarthatósági cégek közé választották a K&H-t