Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2010. November 15. 13:18, hétfő | PR
Forrás: www.uniqa.hu

UNIQA magunkról

UNIQA magunkról

2003 novemberétől társaságunkat UNIQA Biztosítónak hívják. Az új generáció biztosítójaként arra törekszünk, hogy elsőrangú, minőségi termékeinkkel és szolgáltatásainkkal még inkább megfeleljünk, sőt túlszárnyaljuk ügyfeleink

Az UNIQA vállalja a kihívásokat, rugalmas, innovatív szolgáltatásokat és vállalatot épít, egy új generációt a biztosításban. A cég sikerének záloga a széles körű, minőségi szolgáltatások, újdonságok, akciók és kedvezmények az élet-, valamint nem-életbiztosítási területen.

Vállalatunk Magyarországon mára a hazai biztosítási piac csaknem nyolc százalékát tudhatja magáénak, és évről évre igen jelentős növekedési rátát mutat fel.

Az UNIQA célja, hogy az adott, de folyamatosan változó gazdasági és társadalmi környezetben megoldásokat kínáljon ügyfelei számára ahhoz, hogy teljes és biztonságos életet élhessenek. Ma azonban sokkal dinamikusabbak a változások, mint régen, ezért folyamatos megújulásra van szükség.

Régi mondás, hogy az életben egy dolog állandó: a változás. Napjainkra ez a megállapítás még inkább igaz. Változtak az elvárások, az igények, változott az is, mit nevezünk ma biztonságos életnek. A régi minták fontosak, hiszen ezekre építkezünk, folytonosságot adnak egy vállalat életében is, de a sikerhez a korábbinál nagyobb rugalmasságra van szükség. Az UNIQA vállalja a modern kor kihívásait, vállalja az állandó megújulást. Ez tükröződik szlogenünk változásában is. Nem elég a biztonság. Rugalmas, dinamikus, innovatív szolgáltatásokat és vállalati kultúrát építünk, egy új generációt a biztosításban!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből