Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2010. Április 03. 14:14, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Unokatestvérébe szerelmes a volt gyereksztár

Unokatestvérébe szerelmes a volt gyereksztár

A Berlini Állatkert legnagyobb látványossága, Knut nagy bajban van, mivel kasztrálni akarják, nehogy bocsokat csináljon szíve hölgyének, aki közeli rokona.

A PETA újabb csapásra készül, és ezúttal valakinek komoly fájdalmat is fognak okozni. Az állatvédő szervezet azt szeretné elérni, hogy a népszerű jegesmedvét, Knuttot kasztrálják. A Berlini Állatkert egykori gyereksztárja ugyanis saját unokatestvérébe szerelmes, ami a maciknál párosodásban szokott kiteljesedni. Ezzel viszont tönkretennék a német Ursus maritimus populáció génkészletét, és a szaporodás után depressziósak lennének, mert mélyen belül tudják, hogy rokonok. A borzasztó következmények miatt, Frank Albrecht most mindent megtesz azért, hogy elvegyék Knut férfiasságának büszkeségét. A berliniek viszont egyáltalán nem támogatják az ötletet, mert ők szeretnék, ha kis kedvencüknek lennének utódjai.



Knut és Giovanna egyébként véletlenül habarodott egymásba. A két jegesmedve tavaly került egy területre, amíg a hölgy lakhelyét átalakították. A szívük szavának pedig nem tudtak ellenállni, és alig pár nap után mát egy tálból ették a halat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.