Városlista
2023. december 10, vasárnap - Judit

Hírek

2023. Szeptember 23. 09:17, szombat | Helyi

Urbán Flórián a Csorna új vezetőedzője

Urbán Flórián a Csorna új vezetőedzője

Urbán Flórián a Csornai SE vezetőedzőjeként folytatja pályafutását – adta hírül hivatalos honlapján az NB III-as labdarúgócsapat.

„Örömmel vettem elnök úr megkeresését, nem ismeretlen közegbe érkeztem, hiszen korábban rövid ideig már dolgoztam itt. Célunk minél több pont gyűjtése és az NB III-as tagság meghosszabbítása” – idézi a csornai klubhonlap Urbán Flóriánt, aki vezetőedzői munkája mellett a csornai utánpótlásban is szerepet vállal.

Urbán Flórián az előző idényben feljuttatta a BVSC-t az NB II-be, az új idényt is a zuglóiak vezetőedzőjeként kezdte el, ám a 7. forduló után leváltották.

A Csorna az eddigi hét forduló során hatszor kikapott, egyszer nyert, és az NB III Északnyugati csoportjának utolsó, 16. helyén áll. Az idényt a csapat élén kezdő vezetőedzőt, Németh Szabolcsot a 6. forduló után leváltották.

Fotó: csornaise.hu

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 10. 10:16, vasárnap | Helyi

A győri tűzoltóságra is ellátogatott a Mikulás

Igaz, hogy egy pici hó is esett, de a laktanyába mindig valamilyen tűzoltójárművel érkezik a Nagyszakállú, hogy a hét hűséges barátja addig is megpihenjen. Idén egy gépjárműfecskendő helyettesítette a rénszarvasokat.

2023. December 10. 08:15, vasárnap | Helyi

Nincs karácsony szaloncukor nélkül

Viszik a szaloncukrot, mint a cukrot.

2023. December 10. 07:16, vasárnap | Helyi

Csankó Zoltán kapta idén a Kaszás Attila-díjat

Csankó Zoltán, a Győri Nemzeti Színház művésze kapta idén a Kaszás Attila-díjat. Az elismerést a színművész kedden a Vígszínházban megrendezett díjátadó ünnepségen vehette át.

2023. December 09. 09:16, szombat | Helyi

Változik a menetrend hétfőtől

Számos menetrendi módosítást, korrekciót vezet be országszerte a Volánbusz 2023. december 11-től