Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Május 03. 15:20, kedd | PR
Forrás: Aquahor Kft.

Uszodatechnika, vízkezelés egy kézből.

Uszodatechnika, vízkezelés egy kézből.

A házi uszodák, medencék vízkezelése különösen összetett feladat, mert a medencék vizét kórokozó mikroorganizmusok széles skálája, vírusok, baktériumok, gombák szennyezhetik. Annak érdekében, hogy a kórokozók ne veszélyeztessék a

A ProMinent évtizedek óta vezető helyet tölt be az uszodai vízkezeléssel foglalkozó cégek között, és átfogó megoldásokat kínál. Legyen szó akár pelyhesítésről, szűrésről, pH-beállításról vagy fertőtlenítésről - a ProMinent rendszerek egymással összehangoltak és egyedileg kombinálhatók. Legyen szó akár egy otthoni 10 méteres kerti medencéről, vagy egy vízipark tucatnyi medencéjéről, a ProMinent szakemberei a medencék tervezőit, építőit, üzemeltetőit az ötlettől egészen a sikeres üzembe helyezésig, működtetésig elkísérik és segítik és megvalósítják az optimális vízkezelést.
Rendszereinkkel és termékeinkkel komplett és optimális megoldást kap - az alkalmazott technológiától függetlenül:

Termékeink egymáshoz illeszthetőek. A saját gyártású termékek nagyon magas arányával garantáljuk a legmagasabb minőséget.

A rendszer-elemek mellett a legmodernebb szabályozástechnikával történő összekötésüket is kínáljuk.

A ProMinent segít a tervezésben: szerte a világon megvalósuló projektek tapasztalataiból profitálunk az optimális megoldás megtalálásához.

Világszerte rendelkezésre áll alkatrészellátásunk és szervizünk.

A ProMinent az uszodai vízkezelés minden aktuális tapasztalatát egy kézből kínálja:

A ProMinent uszodatechnikai szettje a legmodernebb szabályozástechnikával támogatja a komplex megoldásokat.

Pelyhesítés: Pelyhesítőszer hozzáadásával az egészen apró részekből álló és oldott szennyeződések szűrhetővé vállnak. A pelyhesítőszer pontos adagolásához a ProMinent tartályokat és adagolószivattyúkat kínál.

pH-beállítás: A fürdővendégek és a medence védelmében fontos az optimális pH érték (6,5 - 7,6 között) betartása. A ProMinent érzékelők és adagolórendszerek biztonsággal gondoskodnak erről.

Fertőtlenítés klórral: Az uszodai vízkezelésben a klórral történő fertőtlenítés előírás - a gyors csírátlanítás és az erős oxidáló képesség szól a klór használata mellett. A ProMinent a megfelelő berendezéseket tudja nyújtani a klór használatához.

Oxidáció és fertőtlenítés UV-val: Az UV-val történő fertőtlenítés eltávolítja a kötött klórt a fürdővízből. A vízminőség mikrobiológiai javítása ellenére egy tartós hatású fertőtlenítőszer (klór) adagolásával történő összekapcsolása elengedhetetlen.

Oxidáció és fertőtlenítés ózonnal: A fedett uszodákban érezhető jellegzetes szag elkerülése érdekében a klóramin és a zavaros anyagok ózonnal oxidálhatóak. Mivel vegyi melléktermékek nem keletkeznek, ez elősegíti a víz átláthatóságát. Az ózon előállító berendezések természetesen a ProMinenttől beszerezhetőek.

Lágyítás: A beépített berendezések és a medence védelme érdekében a víz keménységet szabályozni lehet, ezzel is jelentősen megnövelhető az élettartamuk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.

2024. Március 26. 08:17, kedd | PR

A szellemi alkotások kiaknázatlan értékek egy vállalkozásban

Dubaiban a kedvező pénzügyi feltételek mellett az iszlám jogrend is maximális védelmet nyújt