Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Május 16. 14:31, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Utcalánynak öltözött a tiniszínésznő

Utcalánynak öltözött a tiniszínésznő

Taylor Momsen anyukája egy percig sem csodálkozhat, ha tizenhat esztendős lánya mellett lelassítanak az autók és a sofőrök az árról érdeklődnek, mert tényleg úgy néz ki, mint egy hivatásos.

A Pletykafészek című sorozatot már többször megválasztották a legstílusosabb szériának, de ez a cím mindössze csak addig jár a készítőknek, amíg Taylor Momsen a stylistok ruháit viseli. Ugyanis, amint tizenhatéves szőkeség kilép a kamera elől, visszavedlik egy lerobbant, vad rockerlánynak, aki láttán még Courtney Love is elszégyelli magát.


Szétszaggatott ruhákban, borzasztó sminkben, a mellét kipakolva járkál mindenhol, és hirdeti zenekarát, The Pretty Recklesst. A megjelenésével viszont az a legnagyobb baj, hogy még csak tizenhat éves, vagyis nem feltétlenül az utcasarkon álldogáló hölgyeményektől kellene öltözködési ötleteket gyűjtenie. De Britney-vel, Miley-val és Lindsay-jel ellentétben van annyi mentsége, hogy az ő rajongói nem példaképeket kereső tinilányok.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.