Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2020. Január 30. 15:31, csütörtök | Belföld

Ütéssel ölt Tatabányán egy férfi

Ütéssel ölt Tatabányán egy férfi

12 évre ítélték azt a férfit, aki Tatabányán leütött egy részeg embert, aztán társaival kirabolta. Az ütés olyan erejű volt, hogy a megvert férfi azonnal meghalt.

A mai tárgyaláson a bíró elmondta, a háromfős banda két éve kifigyelte, hogy egy férfinél pénz van. A társaság női tagja találta ki, hogy egy sötét helyen üssék le és rabolják ki.

A támadást egészét rögzítette egy kamera, amelyen látszik, hogy a társaság legfiatalabb tagja rövid szóváltást után ököllel arcul üti a férfit, aki magatehetetlenül esik hátra, és tarkóját a betonba veri. Ezt követően a nő a ruházatát átkutatta és értékeit magához vette.

A társaság harmadik tagja az ütést látva elment.

A kamera azt is rögzítette, hogy később megpróbálják fellocsolni a földön fekvő férfit, persze akkor már eredménytelenül, ráadásul ekkor már a rendőrök is megérkeznek.

A banda női tagja 8 évet, a támadó 12 évet, harmadik társuk pedig öt és fél évet kapott.
Az ítéletet az ügyész mindhárom esetben tudomásul vette, a vádlottak enyhítésért fellebbeztek.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.