Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2016. Június 20. 16:29, hétfő | Helyi
Forrás: Győr online

ÚTLEZÁRÁS A GYŐRKŐCFESZTIVÁL IDEJÉN

ÚTLEZÁRÁS A GYŐRKŐCFESZTIVÁL IDEJÉN

2016.június 30-án (csütörtökön) 23.00 óra és 2016. július 4-én (hétfőn) 04.00 óra között több útszakasz is lezárásra kerül Győrben.

A Vaskakas Bábszínház szervezésében megrendezendő "9. Győrkőcfesztivál" miatt teljes szélességében lezárásra kerül a Zechmeister utcának a Virágpiactól a Bécsi kapu térig terjedő szakasza, a Rába kettős híd, a Ráth Mátyás tér és a Híd utcának a Bercsényi liget két oldala által határolt rövid szakasza.

Az 1-es és 1A járatok Újváros irányába a Zechmeister utca - Petőfi híd - Petőfi tér (nyugati oldal) - Kossuth Lajos utca útvonalon közlekednek, nem érintik a ,,Zechmeister utca, Bécsi kapu tér" és a ,,Petőfi tér, zsinagőga" megállóhelyeket, de megállnak a ,,Virágpiac, Bécsi kapu tér" és a,,Petőfi tér, református templom" elnevezésű ideiglenes megállóhelyeken.

A Marcalváros és Gyirmót irányába az 1 és 1A járatok a Kossuth Lajos utca - Petőfi tér (nyugati oldal) - Petőfi híd - Munkácsy Mihály utca - Szent István út útvonalon közlekednek. Nem érintik a ,,Petőfi tér, zsínagőga" és a ,,Zechmeister utca, Rába part" megállóhelyeket, de megállnak a ,,Petőfi tér, református templom" ideiglenes megállóhelyen, a ,,Munkácsy utca" és az,,Eötvös park" megállóhelyeken.

A 8-as és 8B-s járatok Pinnyéd irányába a Zechmelster utca - Petőfi híd - Petőfi tér (nyugati oldal) - Kossuth Lajos utca - Városház köz * Hársfa utca - Köztelek utca - Radnóti utca útvonalon közlekednek. Nem érintik a ,,Zechmeister utca, Bécsi kapu tér", a ,,Híd utca, Rába Quelle fürdő", a ,,Radnóti Miklós utca, Szarvas utca" és a ,,Radnóti Miklós utca, Köztelek utca" megállóhelyeket. Megállnak viszont a ,,Virágpiac, Bécsi kapu tér" és a ,,Petőfi tér, református templom" elnevezésű ideiglenes megállóhelyeken, a ,,Kossuth Lajos utca, Kispiac" megállóhelyen és a Köáelek utcában az ideiglenes megállóhelyen.

Pinnyéd irányába közlekedve a 88 jelzésű járatok sem érintik a ,,Radnóti Miklós utca, Szarvas utca" és a ,,Radnóti Miklós utca, Köztelek utca" megállóhelyeket és nem térnek be a Korányi térre sem.

Likócs irányába a 8-as és 8B járatok az Erkel Ferenc utca - Dr. Róth Emil utca - Petőfi híd - Munkácsy Mihály utca - Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a ,,Petőfi tér, zsinagóga" és a ,,Zechmeister utca, Rába-part" megállóhelyeket, de megállnak az ,,Erkel Ferenc utca, Menház színpad" elnevezésű ideiglenes megállóhelyen, a ,,Munkácsy utca" és az ,,Eötvös park" megállóhelyeken.

A ,,Radnóti Miktós utca, Szarvas utca" és a ,,Radnóti Miklós utca, Köztelek utca" megállóhelyeket a 88 járatok Likócs irányában menetrend szerint érintik és a Korányi térre is betérnek.

A 2B,11 és 11A járatok Révfalu és Bácsa irányába a Zechmeister utca - Petőfi híd - Petőfi tér (nyugati oldal) - Kossuth Lajos utca - Yárosház köz - Hársfa utca - Köztelek utca - Radnóti utca - Jedlik híd útvonalon közlekednek. Nem érintik a ,,Zechmeister utca, Bécsi kapu tér" és a ,,Híd utca, Rába Quelle flirdő" megállóhelyeket. Megállnak viszont a ,,Virágpiac, Bécsi kapu tér" és a ,,Petőfi tér, református templom" elnevezésű ideiglenes megállóhelyeken, a ,,Kossuth Lajos utca, Kispiac" megállóhelyen és a Köáelek utcában az ideiglenes megállóhelyen. A Jedlik híd felé közlekedve megállnak továbbá a ,,Radnóti Miklós utca, Köztelek utca" és a,,Radnóti Miklós utca, Szarvas utca" megállóhelyeken is.

Adyváros és Marcalváros irányába a 11 és 11A járatok az Erkel Ferenc utca - Róth Emil utca - Petőfi híd - Munkácsy Mihály utca - Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a ,,Petőfi tér, zsinagóga" és a ,,Zechmeister utca, Rába part" megállóhelyeket, Megállnak ellenben az ,,Erkel Ferenc utca, Menház színpad" elnevezésű ideiglenes megállóhelyen, a,,Munkácsy utca" és az,,Eötvös park" megállóhelyeken.

A 14 és 14B járatok Sziget és Újváros irányába a Zechmeister utca - Petőfi híd - Petőfi tér (nyugati oldal) - Kossuth Lajos utca - Városház köz - Hársfa utca - Köztelek utca - Radnóti utca útvonalon közlekednek. Nem érintik a ,,Zechmeister u., Bécsi kapu tér", a ,,HÍd utca, Rába Quelle fürdő", a ,,Radnóti Miklós utca, Szarvas utca" és a ,,Radnóti MiklÓs utca, Köztelek utca" megállóhelyeket. Megállnak viszont a ,,Virágpiac, Bécsi kapu tér" és a ,,Petőfi tér, református templom" elnevezésű ideiglenes megállóhelyeken, a ,,Kossuth Lajos utca, Kispiac" megállóhelyen és a Köztelek utcában az ideiglenes megállóhelyen. Marcalváros irányába a 14-es járatok azErkel Ferenc utca * Róth Emil utca - Petőfi híd - Munkácsy Mihály utca - Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a ,,Petőfi tér, zsinagóga" és a ,,Zechmeister utca, Rába part" megállóhelyeket, de megál|nak az ,,Erkel Ferenc utca, Menház szinpad" elnevezésű ideiglenes megállóhelyen, a ,,Munkácsy utca" és az ,,Eötvös park" megállóhelyeken.

A 19 és 29-es járatok Révfalu irányába az Aradi vértanúk útja - Árpád út - Teleki László utca - Pálffy utca - Schwarzenberg utca - Tarcsay Vilmos utca - Móricz Zsigmond rakpart - Kossuth híd - Rónay Jácint utca - Egyetem tér útvonalon közlekednek. Nem érintik a ,,Zechmeister utca, Bécsi kapu tér" és a ,,Híd utca, Rába Quelle flirdő" megállóhelyeket, de megállnak a ,,Teleki László utca, szính áz", a,,Schwarzenberg utca", a ,,Dunapart Rezidencia", a,,Dunakapu tér", a,,Rónay Jácint utca" és az,,Széchenyi István Egyetem" megállóhelyeken.

Marcalváros irányába a 9-es és a 29-es járatok az Erkel Ferenc utca - Róth Emil utca - Petőfi híd - Munkácsy Mihály utca - Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a ,,Petőfi tér, zsinagóga" és a,,Zechmeister utca, Rába paft" megállóhelyeket, de megállnak az ,,Erkel Ferenc utca, Menház szinpad" elnevezésű ideiglenes megállóhelyen, a ,,Munkácsy utca" és az,,Eötvös park" megállóhelyeken.

A Győrköcfesztivál programjai itt olvashatók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?