Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Június 05. 08:37, szerda | Helyi
Forrás: MTI

Útlezárások, forgalomkorlátozások Győr megyében

Útlezárások, forgalomkorlátozások Győr megyében

Az árvízi védekezés miatt teljes szélességben lezárta a Szigetközön áthaladó 1402-es összekötőúthoz tartozó mecséri Mosoni-Duna-hidat a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedden késő éjjel.

Pécsi Norbert Sándor közölte: az 1401-es út felől Mecsérre a rendőrség a forgalmat már nem engedi be, így a községet már csak az 1-es út irányából lehet megközelíteni.

A Győr-Moson-Sopron megyében tervezett további intézkedésekről a szóvivő elmondta: szerdán forgalomkorlátozást rendelnek el az 1-es út Győr és Gönyű közötti szakaszán, Győrszentiván-Kertváros térségében, ahol az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság (Éduvizig) az út mellett ideiglenes védmű építését kezdi meg.


Ideiglenes forgalomkorlátozáshoz kapcsolódó jelzéseket helyeznek ki szerdán az 1401-es úton Zsejke-pusztánál, hozzávetőleg egy kilométer hosszban az árvízi védekezési munkálatok miatt.

A 1403-es összekötőút Hédervár és Novákpuszta közötti szakaszán, a Nováki-csatorna térségében az útszakasz elöntésére számítanak, emiatt teljes útlezárást várható csütörtökön.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?