Városlista
2024. augusztus 2, péntek - Lehel

Hírek

2010. December 28. 14:37, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Uzsorás rendőrkézen

Uzsorás rendőrkézen

Uzsorást lepleztek le a rendőrök Pécsett a napokban. A férfi a gyanú szerint kilenc éven át adott pénz egy vállalkozónak, mindezért igen magas kamatot számolt. A vállalkozót több millió forintos kár érte. A férfi azóta előzetes letar


A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság hétfői tájékoztatása szerint a 45 éves pécsi férfi 2001 és 2010. december 20. között többször is adott pénzt egy helyi vállalkozónak. Az összegekre olyan magas kamatot követelt, hogy az érintett és családja rossz anyagi helyzetbe került, több millió forintos kár érte. Kiderült, hogy a gyanúsított egyszer életveszélyesen is megfenyegette áldozatát, aki végül bejelentést tett a rendőrségen. Az uzsorást a napokban kapták el az egyenruhások. Azóta a bíróság már el is rendelte előzetes letartóztatását. (pr)

FH

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.