Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Augusztus 26. 13:51, péntek | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelés az idős nőt kifosztó férfi ellen

Vádemelés az idős nőt kifosztó férfi ellen

A rendőrök állampolgári segítséggel elfogtak egy férfit, aki letépte egy 75 éves nő nyakláncát, majd egy üzletbe futott be zsákmányával.

A rendőrségre érkezett egy bejelentés 2016. augusztus 24-én a délutáni órákban arról, hogy az egyik győri üzletben egy férfit tartanak vissza, aki letépte egy idős hölgy nyakláncát. A kiérkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy a Baross hídon sétált barátnőivel, amikor hirtelen odalépett hozzá egy férfi, majd szó nélkül kitépte a nyakából az aranyláncát a rajta lévő tűzzománc medállal együtt. Ezután az ismeretlen férfi elfutott. Az esetet több szemtanú is látta, közülük néhányan a tettes után eredtek. Az elkövető menekülés közben a medál nélküli láncot eldobta és üldözői elől az egyik győri üzletbe futott be. A boltba később a sértett is megérkezett, ahol egy ruhaállvány alá dobva megtalálta a nyakából letépett tűzzománc medált is.

A járőrök B. István 23 éves ravazdi lakost a helyszínen igazoltatták és megállapították, hogy ellene – különböző ügyek miatt – több körözés is érvényben van. A rendőrök a gyanúsítottat elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A Győri Rendőrkapitányságon a férfi ellen kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt - őrizetbe vétele mellett - eljárást indítottak. A nyomozók az ügyet 2016. augusztus 25-én befejezték és az iratokat vádemelési javaslattal megküldték a Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense