Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Július 11. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Vadon Jani jogosítvány nélkül ült autóba

Vadon Jani jogosítvány nélkül ült autóba

Elérkezett a várva várt pillanat, végre hazavihette nyereményautóját a Morning Show kulcsvadászatának győztese: Bogi Vadon Janitól vehette át az értékes, vadonatúj, a kinetikus dizájn jegyében készült gyönyörű autót, amelyet a rádi

A 23 éves egri lány, Bogi most a legszerencsésebb Class FM hallgató. Ő bizonyult ugyanis a legügyesebb kulcsvadásznak a Morning Show különleges tavaszi kitelepülés-sorozatának izgalmas játékában, amelynek főnyereménye egy vadonatúj és csodaszép Ford Fiesta. Ezt vehette át most Bogi Vadon Janitól, aki  jogosítvány híján nem vitte próbakörre az autót, csak az anyósülést tesztelte.

"Hihetetlenül örülök, hogy valakit ismét megajándékozhattunk, méghozzá egy ilyen szuper kis autóval. Biztos vagyok benne, hogy amint megszerzi a jogsit Bogi, ki sem akar majd szállni belőle" - mondta mosolyogva a Morning Show műsorvezetője, aki azt is elárulta, hogy a fiatal nyertest beíratták egy autóvezető tanfolyamra, sőt a benzinköltségét is állják egy évig.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült