Városlista
2024. augusztus 7, szerda - Ibolya

Hírek

2014. Január 02. 11:12, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Vajnáné egyre gyakrabban jön ki a sodrából

Vajnáné egyre gyakrabban jön ki a sodrából

Nehezen viseli a milliomos sorsot.

Andy Vajna csinos felesége nem tud olyat tenni, hogy rosszakarói ne szólnák meg érte. Legutóbb egy síelésről feltöltött kép verte ki sokaknál a biztosítékot.

Jelenleg ugyanis Tímea és filmes szakember férje a coloradói Sziklás-hegységben pihennek. Tímea egy ilyen fotót mutatott meg közösségi oldalán, ami mellé hamar megérkeztek a gyűlölködő hozzászólások.

"Mindent fizet az öreg!" - céloztak epésen a filmpápa hatalmas vagyonára, amit augusztusi esküvőjük óta a fiatalasszony hivatalosan is élvezhet. Úgy tűnik, a megjegyzés rosszulesett Timinek, hiszen nem állta meg szó nélkül. "Ahelyett, hogy baromságokat írsz ide, inkább vinnéd el te is a gyerekeid anyját síelni!" - írt felindult választ, ami csak olaj volt a tűzre.

Többen megjegyezték, nem mindenkinek van rá pénze, hogy az év végét síeléssel töltse Amerikában, ő pedig könnyű helyzetben van, hiszen férjének köszönheti, hogy nagy lábon élhet. "Mielőtt ilyeneket írnál, olvasd már el, hogy hol, mit és meddig dolgoztam. Egy fillérért soha nem dolgoztam meg? Jól nézünk már ki, ha az ünnepek alatt nem mehetek el pihenni a férjemmel!" - csattant fel ­Tímea egy másik kommentelővel szemben.

Ilyen és ehhez hasonló szóváltások jellemzik Timi mindennapjait. Legjobb barátnője, Sarka Kata attól fél, hogy az érzékeny lány egyszer besokall, és elhagyja az országot - írja a Bors.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 07. 07:59, szerda | Bulvár

Perseidák - A jövő hét elején figyelhető meg a legtöbb hullócsillag

Jövő hétfőn tetőzik a Perseida meteorraj, ekkor figyelhető meg az égbolton a legtöbb hullócsillag - közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.