Városlista
2024. augusztus 7, szerda - Ibolya

Hírek

2012. Augusztus 05. 05:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Válik a vak szupersztár

Válik a vak szupersztár

Stevie Wonder tizenegy évnyi házasságot követően elhagyta második feleségét.

A sztárvilág egyik legstabilabbnak hitt házassága sem tart örökké a jelek szerint. Stevie Wonder ugyanis váratlanul benyújtotta a válókeresetet a Los Angeles-i bíróságon. A papírok alapján az énekes-zongorista és Kai Millard Morris már 2009 októbere óta külön élnek, a válás okaként pedig kibékíthetetlen ellentéteket jelölt meg. Ami celebnyelven azt jelenti, hogy valamelyikük megcsalta a másikat. Erre egyelőre nincs semmi bizonyíték, de nem lenne meglepő, ha Wonder lépett volna félre. Ugyanis a két házasságában született két-két csemetéje mellett van három szerelemgyereke is.
A páros hivatalosan tizenegy évet töltött együtt, ám a vagyonosztozkodással nem fognak sok időt tölteni a házassági szerződésük miatt. Két fiúkat közösen nevelik tovább, Stevie pedig magától vállalta a gyerektartás fizetését. Így valószínűleg hamar túlesnek a hivatalos szakításon is. Főleg, hogy a válást a sztárokra specializálódott Laura Wasser vezényli le. Az ügyvédnő olyan hírességeknek segített kilépni a házastársi esküből, mint Britney Spears, Christina Aguilera, Heidi Klum vagy Angelina Jolie. Vagyis az összes botránymentes hollywoodi válópert ő intézte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 07. 07:59, szerda | Bulvár

Perseidák - A jövő hét elején figyelhető meg a legtöbb hullócsillag

Jövő hétfőn tetőzik a Perseida meteorraj, ekkor figyelhető meg az égbolton a legtöbb hullócsillag - közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.