Városlista
2024. augusztus 6, kedd - Berta

Hírek

2014. December 04. 10:15, csütörtök | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

Valódinak mondott jósgömböt árulnak 2 milliárd forintért

Valódinak mondott jósgömböt árulnak 2 milliárd forintért

Egyedi karácsonyi ajándékként is szolgálhat az a jósgömb, amit egy web áruházban árulnak, csekély 2 milliárd forintért. Az antik eredeti kristály Jósgömbhöz még hosszú leírás is társul, amiben nyilvánvalóan látszik, hogy jelenlegi gazdája biztos a tárgy valódiságában:

,,IGEN, EZ a Kristálygömb valóban (a Világon - tudomásom szerint -egyedülállóan?) - a megjelenített képekben - személyre szabottan válaszol minden neki feltett - okszerű - kérdéseikre, ez dokumentált (ismét, bármikor dokumentálható) a készült digitális fotókon is, ez bizonyított TÉNY!

IGEN, Ebben a Kristálygömbben az adott kérdező személyélre szabott képek formájában jelenítődik meg a válasz amiről digitális fotó készíthető, ez bizonyított TÉNY! Ez a jelenség csak e kristály Jósgömb sajátja mely megismételhető, fotózható, bizonyított TÉNY! NEM, a nyerő lottó számokat - számok formájában - nem mutatja, nem mutatta. Antik, Aranyozott Eredeti kristály Jósgömb drágakövekkel ami bizonyítottan, TÉNYSZERŰEN működik! Eredeti Szellemekkel, múlttal, jelennel, jövővel, más dimenziókkal, mindig az adott (kérdező) személyre szabott képekben megjelenített -mindig változó - válaszokkal!”

A jósgömb tulajdonosa szerint, 200 éve birtokolja családja az antik tárgyat. ,, A Világon (is) egyedülállóan, bizonyítottan működő családi ereklye vált eladóvá most, erre az egy aukcióra (múlt, jelen, jövő, más dimenziók). Eredeti, antik hozzávetőlegesen 250-300 éves, talán sokkal-sokkal régibb, aranyozott kristály Jós Gömb, SZELLEMEKKEL! Múlttal! Jövővel! Személyre szabott válaszokkal (mindig más-más képekben megadott válaszokkal)!”- írja tulaj.

Címkék: jósgömb

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.