Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2018. Június 19. 13:23, kedd | Bulvár

Válogatott futballsztár rabolta el a szépségkirálynő szívét?

Válogatott futballsztár rabolta el a szépségkirálynő szívét?

Az egykori Fitness válogatott valamint szépségkirálynő már többször posztolt a Futball válogatottról,képeit lájkolták is néhányan a focisták közül, ám ennél több árulkodó jel nem volt eddig.

Most viszont feltűnt egy szemfüles olvasónknak,hogy Leányfalvi Vanessza a VIP szektor első soraiból tekintette meg a meccset,uokaöccsével.

Elmondásuk szerint Vanessza a meccs előtt,a félidőben is eltűnt,majd a meccs után várakozott több mint fél órát a válogatott busz közelében,mégsem készített egyik focistával sem képet.A fotózkodás alatt az olvasónk arra lett figyelmes,amikor Vanessza unokaöccse akivel posztolta a fotót azt mondta: “Ádámmal beszélget”, ami azért érdekes mert abban a pillanatban Vanessza és Szalai sem volt látószögön belül pedig a busz már tàvozott.

Vanessza pár nappal korábban fotózáson vett részt melyről poszolt is egy selfie-t válogatott mezben, a posztban pedig meg volt jelölve az MLSZ oldala.

A meccs napján pedig több képet is posztolt Ádámról,valamint Facebookon képe alá a következőt írta: “VIP elsősor, jobb helyet nem is kívánhattam volna.Köszönöm❤️”

Instagramján pedig Szalai Ádámot valamint Dzsudzsák Balázst jelölte meg a posztjaiban. Ami ismét érdekes,hiszen Dzsudzsák Balázs korábban többször kedvelte képeit, valamint volt amelyikhez hozzá is szólt, bár, mivel Balázs azóta letörölte magát facebookról a kommentek is eltüntek.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Képek : Leányfalvi Vanessza

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 13. 09:21, kedd | Bulvár

Kutatás: Mérgező lehet a távol keletről rendelt ruha

A Shein nevű ultra fast fashion cég által értékesített gyerektermékekben rendkívül magas a mérgező anyagok mennyisége - állítja egy szöuli kormány által megrendelt vizsgálat.

2024. Augusztus 13. 08:02, kedd | Bulvár

Jobban van az üzbég bokszedző, akinek ünneplés közben állt le a szíve

Olimpiai bajnok tanítványa szerint már jobban van Tulkin Kilicsev, az üzbég ökölvívók szövetségi kapitánya, akinek ünneplés közben állt le a szíve a párizsi ötkarikás játékokon és újra kellett éleszteni.

2024. Augusztus 13. 07:57, kedd | Bulvár

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt el a ceglédi vonat Budapesten

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt halálra a Ceglédre tartó vonat hétfőn Budapesten.