Városlista
2023. december 11, hétfő - Árpád

Hírek

2010. Január 12. 14:02, kedd | Sport
Forrás: HírTV

Válogatott védőt igazolhat a Fradi

Válogatott védőt igazolhat a Fradi

Az elmúlt napokban számos sajtóorgánum cikke arról számolt be, hogy Csizmadia Csaba aláírás előtt áll a Ferencvárossal, az egyes lapok különböző időpontokra valószínűsítették a megállapodást.

Az FTC zRt. részéről Igaz András technikai igazgató bonyolítja az egyeztetéseket a magyar játékosokkal és azok ügynökeivel, és a klub a nemzetközi gyakorlatnak megfelelően a futó tárgyalások részleteiről nem ad tájékoztatást, az FTC zRt. hivatalosan akkor kommentálja ezeket az átigazolási híreket, ha már megegyezett vagy megegyezés előtt áll a kiszemeltekkel.

A felmerülő sajtóhírekkel kapcsolatosan az FTC zRt. vezetése a következő tájékoztatást adja: Csizmadia Csabával és ügynökével kapcsolatban áll a vezetés, de nincs szó arról, hogy megegyezés született volna róla. Éppen ezért várhatóan a megbeszélések tovább folytatódnak, fontos szempont azonban az is, hogy a védő abban az esetben csatlakozna keretünkhöz, ha a posztján szereplő játékosok valamelyikét értékesíti a klub a téli átigazolási időszakban. Amennyiben konkrét fejlemények lesznek ebben és a többi átigazolási ügyben, arról az FTC zRt. haladéktalanul tájékoztatja szurkolóit.

(ftc.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2023. December 11. 06:00, hétfő | Sport

Labdarúgó NB I - A Paks a Ferencváros legyőzésével élen zárja az évet

A listavezető Paks 3-2-re nyert otthon a címvédő Ferencváros ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának vasárnap esti rangadóján, ezzel biztossá vált, hogy az évet a tabella élén zárja.

2023. December 10. 07:53, vasárnap | Sport

Női kézilabda-vb - Elmaradt a bravúr, nem juthat nyolc közé a magyar válogatott

A magyar válogatott 26-22-re kikapott a svéd csapattól a dán-norvég-svéd közös rendezésű olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság középdöntőjében szombaton.

2023. December 09. 15:41, szombat | Sport

Schmidt Ádám: tíz százalékkal emelkedik az olimpiai és paralimpiai jutalom

Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár a Magyar Olimpiai Bizottság szombati közgyűlésén bejelentette, hogy megemelik az olimpiai és paralimpiai jutalmakat a jövő évi párizsi játékokra.

2023. December 06. 21:29, szerda | Sport

Költözik a TRACKWOOD

Na persze nem kell megijedni!