Városlista
2022. május 22, vasárnap - Júlia, Rita

Hírek

2010. Január 12. 14:02, kedd | Sport
Forrás: HírTV

Válogatott védőt igazolhat a Fradi

Válogatott védőt igazolhat a Fradi

Az elmúlt napokban számos sajtóorgánum cikke arról számolt be, hogy Csizmadia Csaba aláírás előtt áll a Ferencvárossal, az egyes lapok különböző időpontokra valószínűsítették a megállapodást.

Az FTC zRt. részéről Igaz András technikai igazgató bonyolítja az egyeztetéseket a magyar játékosokkal és azok ügynökeivel, és a klub a nemzetközi gyakorlatnak megfelelően a futó tárgyalások részleteiről nem ad tájékoztatást, az FTC zRt. hivatalosan akkor kommentálja ezeket az átigazolási híreket, ha már megegyezett vagy megegyezés előtt áll a kiszemeltekkel.

A felmerülő sajtóhírekkel kapcsolatosan az FTC zRt. vezetése a következő tájékoztatást adja: Csizmadia Csabával és ügynökével kapcsolatban áll a vezetés, de nincs szó arról, hogy megegyezés született volna róla. Éppen ezért várhatóan a megbeszélések tovább folytatódnak, fontos szempont azonban az is, hogy a védő abban az esetben csatlakozna keretünkhöz, ha a posztján szereplő játékosok valamelyikét értékesíti a klub a téli átigazolási időszakban. Amennyiben konkrét fejlemények lesznek ebben és a többi átigazolási ügyben, arról az FTC zRt. haladéktalanul tájékoztatja szurkolóit.

(ftc.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 12. 09:43, csütörtök | Sport

Elégedettek vagyunk az eredménnyel!

Megnyertük a power stage-t és kategória másodikként fejeztük be a versenyt - nyilatkozta a verseny után a pilóta.

2022. Május 10. 17:56, kedd | Sport

Kategóriagyőzelmet, dobogós helyeket hozott az új pálya a Korda Racingnek

A hétvégén a februárban átadott monori M-Ringen folytatódott a 2022-es Magyar Rallycross Országos Bajnokság, ami igencsak eredményesen zárult a Korda Racing és a Ritmus ASE közös csapatának hat versenyzője számára.

2022. Május 07. 10:23, szombat | Sport

M-Ring: új pálya, új remények a Korda Racing számára

A hétvégén folytatódik a 2022-es Magyar Rallycross Országos Bajnokság.

2022. Május 04. 17:02, szerda | Sport

Valter Attilát a szakaszgyőzelem tenne igazán boldoggá a Budapestről rajtoló Giron

Egy szakasz megnyerése, vagy legalább egy etapon a legjobb három közé kerülés tenné igazán boldoggá Valter Attilát a pénteken Budapestről rajtoló Giro d\'Italia országúti kerékpáros körversenyen.