Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Július 28. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Válságos állapotban van a magyar legenda

Válságos állapotban van a magyar legenda

Sajnos Gábor Zsa Zsa egészsége folyamatosan romlik, állítólag éber kómában van, és a gyógyszerekre sem reagál.

Bár a múlt heti csípőprotézis beültetése jól sikerült, és komplikációk sem léptek fel, Gábor Zsa Zsa mégis egyre rosszabb állapotban van. A kilencvenhárom éves díva állítólag kómába esett, a szemei nyitva vannak ugyan, de nem reagál a környezetére, és nem is beszél, a gyógyszerek pedig hatástalannak bizonyulnak. Egyes források szerint még vérátömlesztést is kapott, de ezt sem a férje, Frederic von Anhalt herceg, sem a sajtósuk nem erősítette meg. Sajnos az orvosai szerint további romlás várható Zsa Zsa állapotát illetően, így nehéz megjósolni, hogy mi lesz vele. 



Viszont a lánya, Constance Francesca Hilton szerint ezek a hírek csak kitalációk, és semmi sem igaz belőlük. Paris nagynénje állítja, hogy ő beszélt is az anyjával, aki magánál van, sőt, még az orvosok is bizakodóak. Bár mindössze egyszer látták a kórház dolgozói az aggódó gyermeket, hiába állítja, hogy majdnem minden nap bent van a beteg színésznőnél.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült