Városlista
2022. október 7, péntek - Amália

Hírek

2022. Augusztus 11. 13:15, csütörtök | Helyi

Változik a forgalmi rend a Kálóczy téren, másfelé járnak a buszok is

Változik a forgalmi rend a Kálóczy téren, másfelé járnak a buszok is

Javítják a csatornát Győrben, a Kálóczy tér északi oldalán, a Győri Szentháromság templom előtti szakaszon.

Meghibásodott a vezeték, ezért van szükség a cseréjére mintegy 15 méter hosszban, a Kálóczy tér 3-11. előtt. Ezen a szakaszon a felújítás ideje alatt forgalomkorlátozásra kell számítani, közölte a Pannon-Víz.

Mint írják, kétirányúsítják az orvosi rendelő és a Rónay Jácint utca közötti szakaszt, melyet a Rónay Jácint utca felől lehet zsákutcaként megközelíteni, a Széchenyi István Egyetem irányából nem lehet behajtani.

A munkálatok miatt ideiglenesen változik a buszközlekedés is, amely a 6-os, 9-es és 29-es járatokat érinti. A forgalomkorlátozás ideje alatt ezek a buszok nem kanyarodnak be a Kálóczy térre. Az így kimaradó megálló helyett a Széchenyi István Egyetemnél lévőt tudják használni az autóbusszal közlekedők.

Az érintett járatok, miután a Kálóczy tér – Hédervári úti körforgalomban megfordultak, a Rónay Jácint utcán közlekednek tovább.

A rekonstrukció várhatóan augusztus 19-ig tart.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 07. 09:15, péntek | Helyi

Így ünnepelték a német egység napját az Audi Hungaria Iskolaközpontban

Október 3-án kétségkívül a 20. századi német történelem egyik legmegindítóbb mérföldkövére, a Német Szövetségi Köztársaság és a Német Demokratikus Köztársaság újraegyesítésére emlékezünk, írja közleményében az intézm

2022. Október 07. 09:07, péntek | Helyi

15 méter mély kútból mentettek ki egy tacskót a tűzoltók

Egy tizenöt méter mély kútba esett Udvaron egy kutya.

2022. Október 07. 08:15, péntek | Helyi

Ismét véradást szerveznek

Országos véradást szervez a katasztrófavédelem és a Magyar Vöröskereszt a Természeti Katasztrófák Csökkentésének Világnapjára emlékezve.

2022. Október 07. 07:15, péntek | Helyi

Újabb virágládába ültetett növényekkel szépült a belváros

Ezúttal tűzgyöngyvirágot és törzses babérmeggyet ültettek a városüzemeltető szakemberei, az évelő növények egész évben díszítik az Aradi vértanúk útját.