Városlista
2024. augusztus 9, péntek - Emőd

Hírek

2024. Augusztus 09. 08:10, péntek | Helyi

Változik szombaton a piac helyszíne

Változik szombaton a piac helyszíne

Rendezvény (a Barokk-esküvő) miatt változik a Dunakapu téri piac helyszíne augusztus 10-én, szombaton. A Dunakapu tér helyett a Tarcsay Vilmos utca 1-3. szám alatti parkoló (a piac korábbi területe) ad otthont a piacnak.

A kereskedők és őstermelők az ideiglenes helyszínen is a megszokott választékkal várják a vásárlókat reggel 6 órától 13 óráig.

A szombati piac ideje alatt szünetel a parkolási lehetőség a Tarcsay parkoló egész területén. A szolgáltató mindenkit arra kér, hogy gépjárművével augusztus 9-én, pénteken 20 óráig hagyja el a parkolót, melyet augusztus 10-én, szombaton 15 órától lehet újra használni.

A belvárosi Virágpiacon változatlanul minden csütörtökön reggel 8 és 14 óra között termelői áruféleségekből válogathatnak a vevők. A téren őstermelők kínálják portékáikat, egyebek mellett pékáru, kovászos kenyér, füstölthúsfélék, méz és különböző zöldségfélék – alma, burgonya, batáta, hagyma – várhatók a kínálatban. (Forrás: Győr-Szol)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 09. 09:11, péntek | Helyi

Horgászok figyelem: Pontytelepítés hat helyszínen

Augusztus elsején 4200 kilogramm pontyot telepített kezelt vízeibe a megyei horgász szövetség.

2024. Augusztus 09. 07:13, péntek | Helyi

A rendőrség is kimondta, hogy az anya ölte meg a gyermekét, mielőtt végzett magával

Mára a rendőrség egyértelműen kizárta, hogy harmadik személy követte volna el a gyilkosságot a három éves kislány és édesanyja ellen május 15-én Kapuváron.

2024. Augusztus 08. 09:13, csütörtök | Helyi

Vasárnap játszik az ETO az MTK ellen

Az ETO FC Győr közösségi oldalán olvasható, hogy az eredetileg augusztus 10-ére kiírt találkozót vasárnapra halasztották.

2024. Augusztus 08. 08:10, csütörtök | Helyi

Nébih: ellenőrzött és talált is hiányosságokat a Balatonon

Sok győri nyaral most is Balatonon, így ez a hír fontos lehet.