Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Április 26. 14:00, kedd | PR
Forrás: www.vontaine.hu (AquaHor Kft)

Van-e jobb szomúság ellen, mint egy korty tiszta víz?

Van-e jobb szomúság ellen, mint egy korty tiszta víz?

A válasz egyértelmű: Igen. A színtiszta víz! De valójában mi is az? A színtiszta víz előállításának trükkje nem újdonság, azonban még soha nem volt ilyen egyszerű, hatékony és esztétikus, mint a vonTaine® berendezéssel.

Az embereknek világszerte fenntartásaik vannak az ivóvizük minőségével kapcsolatban. A legtöbb nyugati országban igaza van a vízellátóknak, amikor azt állítják, hogy csapvizük biztonsággal fogyasztható. Azonban azzal a vízzel kapcsolatban, amely az Önök otthonában folyik a csapokból, két probléma is felmerül: az első a vízhez hozzáadott klór, amely biztosítja, hogy a vízben ne legyenek egészségre veszélyes baktériumok. A klór jelenléte változó, és a víz ízét olyan irányban befolyásolhatja, hogy a tea, kávé, bébiételek, szószok sok esetben egészen más, furcsa ízűvé válnak.

A második probléma a csapvízzel a keménysége. Az olyan területeken, ahol a víz meszes vagy kemény, a poharakon, csészéken, lábasokon hamar lerakódás alakul ki, ami tulajdonképpen vízkő. Ez nem csak kellemetlen látvány, de problémákat, például eltömődéseket okoz, és növeli a víz melegítéséhez szükséges, felhasznált energia mennyiségét, ami nem csak az Ön számára jelent terhet, de a környezet számára is.

Sajnos van azonban egy harmadik, sokkal aggasztóbb probléma is a csapvízzel kapcsolatban. Számos szennyező anyagot tartalmaz, mint például peszticidet, antibiotikum származékokat, nitrátokat, szulfátokat, hormonokat (a fogamzásgátló tabletta hormonja, az ösztrogén szinte minden ivóvízben előfordul), szénhidrogéneket, vírusokat, baktériumokat és mérgező nehézfémeket. Ideális esetben a csapvízben az ilyen nemkívánatos és mérgező anyagok értékének a nullával kellene egyenlőnek lennie.

Mivel ezeket az anyagokat csak jelentős ráfordítások és költségek árán lehetne eltávolítani, a vízszolgáltatóknak meg kellett találniuk a megfelelő egyensúlyt a ráfordított költségek és a vízben jelenlévő méreganyagok olyan elfogadható szintje között, amelyek a legcsekélyebb mértékben károsíthatják az egészségünket.

Mi a vonTaine-nél úgy gondoljuk, hogy a határértékek közé szorított "elfogadható szintek" valamint a "minimális káros hatás" nem elég jó sem Önnek, sem családjának. A vonTaine® tisztavíz berendezései sokkal többre képesek, mint csak egyszerűen eltávolítani a meszet és a klórt. Olyan különleges szűrőeszközöket tartalmaznak, amelyek biztosítják, hogy az általuk előállított víz a legmagasabb követelményeknek is megfelelően tiszta legyen.

Jutalma a színtiszta víz - egyszerűen és könnyedén

( Aquahor Kft. )

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.

2024. Március 26. 08:17, kedd | PR

A szellemi alkotások kiaknázatlan értékek egy vállalkozásban

Dubaiban a kedvező pénzügyi feltételek mellett az iszlám jogrend is maximális védelmet nyújt