Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2022. December 29. 09:15, csütörtök | Helyi

Van jó alternatíva a műanyag elviteles dobozokra

Van jó alternatíva a műanyag elviteles dobozokra

Új, sajátfejlesztésű környezetbarát termékkekkel rukkolt elő a Burapin Kft.

A cég 2010 óta foglalkozik gasztroipari termékek forgalmazásával Magyarországon és 2015 óta Szlovákiában. Fő tevékenységók az egyszerhasználatos gasztroipari termékek kis- és nagykereskedelmi értékesítése. Tárolásra, szállításra és kiszolgálásra specializált termékek körét folyamatosan bővítik. Így nemrég egy saját fejlesztésű terméket is a piacra tudtak dobni.

A cég kiemelt figyelmet fordít a megújuló, újrahasznosítható csomagolás és a modern csomagolóanyagok magyarországi bevezetésére, így a tavalyi év során egy pályázatnak köszönhetően kifejlesztettek egy olyan környezetbarát Food Box-ot, amely a különböző hatóanyagú élelmiszereket megfelelő ideig tudja tárolni. Az új termék fejlesztésébe rengeteg energiát belefektettek, hiszen a termék kidolgozása mellett a gyártást is meg kellett szervezni, ehhez a Burapin Kft. két új gépet is vásárolt.

Ilyen a jövő elviteles doboza

A fejlesztés során egy 100%-ban műanyagmentes termékcsaládot is kifejlesztettek. A Bioline Food Box-ok a főételek, egytálételek és napi menünek tárolását és szállítását teszi lehetővé. A kivitelezése teljesen műanyagmentes, így a termék 100%-ban lebomló anyagokból készül. Emellett a fejlesztés során arra is figyeltek, hogy a terméket egy olyan vízbázisú anyaggal vonják be, amely zsír és víztaszító hatással rendelkezik, így ennek köszönhetően az ételek átázásmentesen hosszú ideig tárolhatók ebben a dobozban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember

2024. Augusztus 14. 09:14, szerda | Helyi

Liszt-liszt, csak a csomagolás más?

Annyi féle liszt van a boltok polcain, hogy rendkívül nehéz eligazodni közöttük és kiválasztani a célnak megfelelőt.

2024. Augusztus 14. 08:13, szerda | Helyi

Táborozók a győri kórház Skill laborjában

Újraélesztést gyakoroltak és még egy rutinműtétet is kipróbálhattak a gyerekek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház „Ecc-Petz” táborában.

2024. Augusztus 14. 07:14, szerda | Helyi

Az egyetem átvette a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola fenntartását

A Széchenyi István Egyetem fenntartásában működik tovább augusztus 1-jétől a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium.