Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. Július 07. 10:20, csütörtök | Helyi
Forrás: Nyugathír

Van még mit fejlődni: sima, 3 gólos vereség az első komoly edzőpartnertől

Van még mit fejlődni: sima, 3 gólos vereség az első komoly edzőpartnertől

3 gólos vereséget szenvedett felkészülési mérkőzésen a Bajnokok Ligájára készülő Slovan Bratislavától a Győri ETO FC...

A bajnoki rajt előtti utolsó hazai edzőmeccsen 21-en jutottak szóhoz a hazai csapatban, a szlovák bajnok Sebo 2 illetve Simon öngóljával nyert Győrött - írja az etofc.hu.

Csertői Aurél a Stevanovic - Takács, Dordevic, Fehér, Völgyi - Pilibaitis, Trajkovic, Ji Parana - Koltai, Ahjupera, Dudás tizenegyet küldte pályára az ellen a Slovan Bratislava ellen, akik a hétvégén 5-0-ra legyőzték a pápaiakat. A közel 800 fős közönség az első negyed órában kétszer is felhördült, először egy pozsonyi kezezésnél, másodszor amikor Koltai esett el. Miután mindkét eset a vendégek tizenhatosán belül történt, lehetett volna akár 11-es is, de Hofbauer játékvezető sípja néma maradt.

A folytatásban enyhe mezőnyfölényt harcolt ki a Slovan, Takács egy remek szerelése után mégis Ahjupera lőtt gólt - sajnos lesről. A 32. és a 34. percben aztán pillanatok alatt kétgólos hátrányba került csapatunk. Filip Sebo - aki 13 szlovák válogatott mérkőzésén nem kevesebb, mint 7 gólt szerzett - 3 perc alatt duplázott, így megnyugtató előnybe került csapata.

A második félidőre Csertői Aurél lecserélte szinte teljes csapatát, Molnár jött be a kapuba, a védelemben Babic, Dordevic, Zámbó és Szabó kapott helyet, a középpályán Kiss, Windecker és Tokody, míg Dinjarnak, Aleksidzének és Simonnak elsősorban támadó feladatai voltak.

A csapat bátran játszott, elsősorban a távoli lövéseknél kaptak tapsot a játékosok, Dinjar, Simon, Windecker és Kiss Máté is jó helyzetből lőtt, de szépíteni nem sikerült. Ehelyett a 84. percben egy élesen belőtt szabadrúgásba Simon csúsztatott bele, pechjére ezzel Molnár kapust is becsapta, a labda védhetetlenül vágódott a kapuba. 0-3 után még Aleksidze lesről lőtt gólját jegyezhettük fel, és azt a tényt: a Slovan ma frisebb volt és könyörtelenül kihasználta a lehetőségeit.

 

(Kép és szöveg: etofc.hu.)

Címkék: győri eto fc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:14, szombat | Helyi

Színművészek hívták fel a figyelmet a menhelyi állatokra

A győri állatmenhelyre látogattak a Pincérfrakk utcai cicák című előadás alkotói.

2024. Május 04. 07:15, szombat | Helyi

Ha lopástól félti a biciklijét, kenesse le a rendőrökkel!

Különleges lopásgátló módszert vet be a győri rendőrség: speciális pasztával kenik be a kerékpárokat. Az eljárás mikéntjéről a helyi rendőrség sajtóosztályát kérdeztük.

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.