Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Március 18. 18:00, vasárnap | PR
Forrás: Szi-pu Kft.

Van segítség, ha eldugult: Szipu Kft.!

Van segítség, ha eldugult: Szipu Kft.!

A tavasz érkezésével a kertekben is egyre több a teendő. Takarítunk, ágakat metszünk, és bizony megesik, hogy sok eső esik! Ilyenkor szokott eldugulni a csapadék elvezető rendszer.

A kerti folyókák, aknák és az udvari összefolyóknál a dugulást a belemosódó por, sóder, föld, sár valamint a falevelek és faágak okozzák. Ezért a megfelelő fedelek, rácsok mindig legyenek a helyükön, és időnként tisztítsuk azokat- tanácsolják a Szipu Kft. szakképzett munkatársai. Nagyra növő, jelentős gyökérzetet növesztő fák csatorna nyomvonalra ültetését is érdemes megfontolni, mert a későbbiekben biztos gondunk lesz vele. A közmű csatorna bekötéssel nem rendelkező ingatlanok fő problémája az udvari emésztők és szennyvíztartályok szintjének folyamatos ellenőrzése, sokszor ez már rutin feladattá válik, de ha az ember elfelejti idejében kiszippantatni az emésztőt, gond van. Az aknába bevezető csővéget eléri a szennyvíz, és az visszatorlódik, lerakódik és dugulást okoz, mivel akkor már nincs áramlás. Ezen kültéri vezetékek tisztításánál, főleg csapadékvíz elvezető csőszakasznál nem mindig hoz sikert a hagyományos spirálos technológiával történő duguláselhárítás, még az igen vastag spirálok esetében sem, különösen a nagyon hosszú szakaszoknál. Sokkal hatásosabb a magasnyomású mosatás, így nem csak az eltömődés lesz átvágva, hanem az egész rendszer átmosásra kerül és megszűnik a dugulás.

Ha kerti munkáink alkalmával észlejük a dugulást, ne habozzunk, hívjuk a Szipu Kft. szakképzett munkatársait! Természetesen a lakásunkban keletkező dugulások kellemetlenségeit is megszüntetik.

Cím: 9024 Győr, Mónus Illés u. 27.
Telefon: 96/437-522
Mobil: +36-30/957-6034
Web: http://www.szipukft.hu/
E-mail: info@szipukft.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.