Városlista
2024. augusztus 13, kedd - Ipoly

Hírek

2012. Március 13. 07:19, kedd | Helyi sport
Forrás: eto.hu

Vankó, Kelemen és Nagy G. Macedóniában

Vankó, Kelemen és Nagy G. Macedóniában

Három győri játékos utazott az U18-as válogatottal Macedóniába, ahol a vendéglátó ország válogatottja ellen lépnek pályára egy kettős mérkőzésen.

Mészöly Géza szövetségi edző három ETO játékosnak is bizalmat szavazhat, a kapus Nagy Gergő mellett a mezőnyben Vankó Imre és Kelemen Márk is lehetőséget kaphat.

Az 1994-es születésű korosztály válogatottja idén ősszel Európa-bajnoki selejtezőkön szerepel, s a csapat tavaszi programja már a tétmérkőzésekre való felkészülés jegyében telik. Ennek egyik állomásaként együttesünk hétfőn a macedóniai Strumicába utazott, ahol kedden és csütörtökön a házigazdák U18-as válogatottjával mérkőzik meg. 

- A kinevezésem óta eltelt bő két hónap az ismerkedés jegyében telt számomra, igyekeztem minél több edzésre és bajnoki mérkőzésre kilátogatni, hogy felmérjem a korosztály legtehetségesebb játékosait - mondta Mészöly Géza az mlsz.hu-nak. - Egy összetartásunk már volt Telkiben, valamint kikértem a klubedzők véleményét is, és az így szerzett információk alapján állt össze a mostani keret. A nemzetközi meccsek kiemelt fontossággal bírnak a csapatépítés szempontjából, a macedónok elleni mérkőzéseken a Telkiben gyakorolt taktikai elemeket, a rövid passzos játékot, az agresszív letámadást, visszatámadást szeretném viszontlátni a futballistáktól.

Forrás: www.mlsz.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 13. 13:54, kedd | Belföld

Magyarországon is érezhető földrengés volt Horvátországban

Magyarországi településeken is érezhető, 4,4-es magnitudójú földrengés volt kedd reggel Horvátországban, a magyar-horvát határ közelében.

2024. Augusztus 13. 09:21, kedd | Bulvár

Kutatás: Mérgező lehet a távol keletről rendelt ruha

A Shein nevű ultra fast fashion cég által értékesített gyerektermékekben rendkívül magas a mérgező anyagok mennyisége - állítja egy szöuli kormány által megrendelt vizsgálat.

2024. Augusztus 13. 09:13, kedd | Helyi

Anya adta a veséjét a fiának – humán történet a győri kórházból

Amikor egy anya azt mondja a gyermekének, hogy az életemet adnám érted, azt vehetjük komoly ígéretnek.

2024. Augusztus 13. 08:15, kedd | Helyi

Külföldön is kedvelik a nyúli borokat

Ausztriában, Svájcban és még Dániában is lehet találkozni a Pannonhalmi Borvidék boraival.