Városlista
2022. november 26, szombat - Virág

Hírek

2012. Március 13. 07:19, kedd | Helyi sport
Forrás: eto.hu

Vankó, Kelemen és Nagy G. Macedóniában

Vankó, Kelemen és Nagy G. Macedóniában

Három győri játékos utazott az U18-as válogatottal Macedóniába, ahol a vendéglátó ország válogatottja ellen lépnek pályára egy kettős mérkőzésen.

Mészöly Géza szövetségi edző három ETO játékosnak is bizalmat szavazhat, a kapus Nagy Gergő mellett a mezőnyben Vankó Imre és Kelemen Márk is lehetőséget kaphat.

Az 1994-es születésű korosztály válogatottja idén ősszel Európa-bajnoki selejtezőkön szerepel, s a csapat tavaszi programja már a tétmérkőzésekre való felkészülés jegyében telik. Ennek egyik állomásaként együttesünk hétfőn a macedóniai Strumicába utazott, ahol kedden és csütörtökön a házigazdák U18-as válogatottjával mérkőzik meg. 

- A kinevezésem óta eltelt bő két hónap az ismerkedés jegyében telt számomra, igyekeztem minél több edzésre és bajnoki mérkőzésre kilátogatni, hogy felmérjem a korosztály legtehetségesebb játékosait - mondta Mészöly Géza az mlsz.hu-nak. - Egy összetartásunk már volt Telkiben, valamint kikértem a klubedzők véleményét is, és az így szerzett információk alapján állt össze a mostani keret. A nemzetközi meccsek kiemelt fontossággal bírnak a csapatépítés szempontjából, a macedónok elleni mérkőzéseken a Telkiben gyakorolt taktikai elemeket, a rövid passzos játékot, az agresszív letámadást, visszatámadást szeretném viszontlátni a futballistáktól.

Forrás: www.mlsz.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 26. 09:45, szombat | Helyi

Életfogytiglanra ítélték Szilágyi István fiát

Helybenhagyta az elsőfokú bíróság döntését és jogerősen életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla csütörtökön Szilágyi István fiát.

2022. November 26. 09:15, szombat | Helyi

Fókuszban a tudomány és a tehetség

Tehetségnapot, illetve Tudományos és Művészeti Diákköri konferenciát tartottak a győri Széchenyi István Egyetemen.

2022. November 26. 08:48, szombat | PR

Határidőre készül el a kórház felújítása , bővítése

Ütemterv szerint halad a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermek Sürgősségi és Baleseti Osztályának felújítása és bővítése.

2022. November 26. 08:26, szombat | Helyi

Megnyílt a Jótékonysági Faház

Megnyílt az Adventi Jótékonysági Faház Győrben.