Városlista
2023. szeptember 28, csütörtök - Vencel

Hírek

2012. Március 13. 07:19, kedd | Helyi sport
Forrás: eto.hu

Vankó, Kelemen és Nagy G. Macedóniában

Vankó, Kelemen és Nagy G. Macedóniában

Három győri játékos utazott az U18-as válogatottal Macedóniába, ahol a vendéglátó ország válogatottja ellen lépnek pályára egy kettős mérkőzésen.

Mészöly Géza szövetségi edző három ETO játékosnak is bizalmat szavazhat, a kapus Nagy Gergő mellett a mezőnyben Vankó Imre és Kelemen Márk is lehetőséget kaphat.

Az 1994-es születésű korosztály válogatottja idén ősszel Európa-bajnoki selejtezőkön szerepel, s a csapat tavaszi programja már a tétmérkőzésekre való felkészülés jegyében telik. Ennek egyik állomásaként együttesünk hétfőn a macedóniai Strumicába utazott, ahol kedden és csütörtökön a házigazdák U18-as válogatottjával mérkőzik meg. 

- A kinevezésem óta eltelt bő két hónap az ismerkedés jegyében telt számomra, igyekeztem minél több edzésre és bajnoki mérkőzésre kilátogatni, hogy felmérjem a korosztály legtehetségesebb játékosait - mondta Mészöly Géza az mlsz.hu-nak. - Egy összetartásunk már volt Telkiben, valamint kikértem a klubedzők véleményét is, és az így szerzett információk alapján állt össze a mostani keret. A nemzetközi meccsek kiemelt fontossággal bírnak a csapatépítés szempontjából, a macedónok elleni mérkőzéseken a Telkiben gyakorolt taktikai elemeket, a rövid passzos játékot, az agresszív letámadást, visszatámadást szeretném viszontlátni a futballistáktól.

Forrás: www.mlsz.hu

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 28. 06:00, csütörtök | Belföld

KIM: újabb magyar egyetem a világ élvonalában, erősödött a magyar innovációs teljesítmény is

Újabb magyar egyetem csatlakozott a világ legjobb egyetemei közé - tudatta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) szerdán az MTI-vel.

2023. Szeptember 28. 06:00, csütörtök | Belföld

Orbán Viktor Marine Le Pennel tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szerdán délután a Karmelita kolostorban megbeszélést folytatott Marine Le Pennel, a francia Nemzeti Tömörülés nemzetgyűlési frakcióvezetőjével.

2023. Szeptember 28. 06:00, csütörtök | Belföld

Megnyílt a veszprémi vár felújítás közbeni, átmeneti állapotát bemutató kiállítás

Megnyílt a veszprémi vár felújítás közbeni, átmeneti állapotát bemutató kiállítás: a Work in Progress (folyamatban lévő munka) nevet viselő tárlat helyszínei a várnyitás óta folyamatosan bővültek és most váltak legteljesebbé.

2023. Szeptember 27. 19:33, szerda | Sport

Örülünk, hogy a célt megláttuk!

Boldogan haladt át a céldobogón a Győr Ralin a Kronome - Pásztor ralipáros.