Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2020. Január 23. 17:52, csütörtök | Bulvár

Váratlan fordulat Galambos Lajos büntető perében - Mindent meg változtat ez a vallomás

Váratlan fordulat Galambos Lajos büntető perében - Mindent meg változtat ez a vallomás

A hét elején folytatódott Galambos Lajos tárgyalása. A mulatós zenész rosszullétre panaszkodott, ezért idő előtt elhagyta a tárgyaló termet, most azonban kiderült: távollétében döntő fontosságú vallomás hangzott el.

"A tárgyaláson az Északdunántúli Vízmű Zrt. tanúként meghallgatott rendésze elismerte, a tatai Boglárka lakóparkban nem történt jogtalan vízvételezés" – válaszolta a Blikk megkeresésére dr. Fröhlich Krisztián, a mulatóssztár ügyvédje.

Ez azért érdekes, mert a korábbi vádiratban még az szerepelt, hogy a tatai lakóparkban a jogtalan vízvételezéssel 18 millió forintos kárt okoztak. A lakópark mindkét épületét fúrt kútról látták el ivóvízzel, csak a csatornahálózatot használták jogtalanul, de már rendezték a becsült 6,3 millió forintos adósságot. Jelen állás szerint Lajcsira gáz- és áramellenőrök tettek terhelő vallomást, de nem tudták bizonyítani a jogtalan vételezés tényét.

Galambos Lajos így reagált a döntő fontosságú vallomásra:

"Ismét gyengült a vád! Az első pillanattól fogva hangoztatom, hogy semmilyen jogtalan vételezés nem történt. Örülök, hogy ez kiderült"

A zenész bírósági ügye 5 éve húzódik.

Forrás: life.hu

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.