Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2010. November 17. 07:29, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Váratlanul elszabadultak az indulatok a kocsmában

Váratlanul elszabadultak az indulatok a kocsmában

Egy sörösüveggel vágta fejbe verekedés közben ivócimboráját egy férfi az egyik ercsi kocsmában. A fejbe ütött embernek beszakadt a dobhártyája, fél fülére megsüketült.

Az eset hétfőn éjszaka történt a Fejér megyei kisváros Cukorgyári lakótelepén található sörözőben. A támadó már a kocsmában volt, mikor későbbi áldozata megérkezett. Ismerték egymást, fizettek is egymásnak egy italt, majd váratlanul elszabadultak az indulatok. A pultnál ülő férfi felkapott egy bárszéket, s azt a később érkezőhöz vágta. A szék nem találta el a férfit, erre ököllel ütötte meg a másik. A sértett hárította a következő ütést, majd gallérjánál megragadta támadóját, s megkérte a kocsma többi vendégét, hogy kísérjék ki. Mikor elengedte a támadót, s hátat fordított neki, egy ütést érzett a fején: a dühöngő ember egy félig üres sörösüveggel sújtott le rá. Az ütéstől megsérült férfit kórházba szállították, ott derült ki, hogy az ütéstől átszakadt a dobhártyája. A támadót, aki biciklivel menekült el a helyszínről, a rendőrök a lakásán elfogták. Kihallgatásán a férfi elismerte tettét, de magyarázattal nem szolgált. A rendőrség testi sértés miatt indított az ügyben eljárást. (lm)

HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.