Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2011. Április 08. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: NapiászOnline

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor nem házasodnak

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor nem házasodnak

Olyan titokra derült fény a Frizbi című műsor felvételén, amit soha nem gondoltunk volna. Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor ugyanis Liptai Claudiának köszönhetik szerelmüket, aki kettejük kerítőjeként működött közre.

Liptai Claudia, a kerítőnő

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor felelősségteljes szülőként mélységet és boldogságot élnek meg egymással, lányuk születése óta még inkább összecsiszolódtak. A TV2 Frizbi című műsor felvételén a pár azt is megvallotta, hogy Liptai Claudia "kerítette" egymáshoz őket. "Nagyon jóban voltuk Clauval, szóba került Gábor, hogy milyen jó fej és nekem mennyire bejön a stílusa." - mesélte Andrea hat évvel ezelőtti érzéseit.

Egymásért hagyták ott előző párkapcsolataikat

Sms sms-t követett, majd néhány hónap elteltével összejöttek. Kezdetben nagyon rapszodikus volt a kapcsolatuk, hiszen mint ők is elmondták, romló párkapcsolatokban éltek, ezekből egymás kedvéért léptek ki. "Nincs ebben a kapcsolatban a házasságkötésnek jelentősége."

A közös gyerek összetart

Andi azt gondolja, már kipróbálta a fehér ruhás esküvőt, de az nem jött be. Gábor sem tudna egy okot sem felhozni a házasság intézményének bevezetése mellett, úgy érzik a közös gyerek összetartja őket papír nélkül is.

A teljes interjút a Frizbi vasárnap esti adásában láthatják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.