Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2012. Április 20. 07:22, péntek | Helyi sport
Forrás: eto.hu

Vasárnap 16:45-kor a Diósgyőr csapatát fogadja a Győri ETO FC - VIDEO

Vasárnap 16:45-kor a Diósgyőr csapatát fogadja a Győri ETO FC - VIDEO

Az idei szezon egyik meglepetéscsapata, az újonc Diósgyőr látogat vasárnap Győrbe.

A bajnokság hajrájára mindössze 2 pont előnnyel vezet a Debrecen az ETO előtt, így a bajnoki cím továbbra is nyitott az NB I-ben. A mieink legutóbb a Fradi pályán érdekes körülmények között veszítettek pontot, a világ legjobb játékvezetőjének négyszer is megválasztott Puhl Sándor szerint is vezetőbíró a gólt megelőző 5 másodpercben négyszer is hibázott. Csapatunknak így még nagyobb szüksége van minden pontra, a DVTK ellen is a 3 pont a cél.

A klub újabb lépést tesz a családbarát stadion program keretében. A Győri ETO FC a vasárnapi Diósgyőr elleni meccsen először nyitja meg "Gyermek szektorát", ahol nemcsak animátorok lesznek, hanem egy mesefigura is szurkolni fog. Az első 250 kis szurkoló tapsrudat kap ajándékba. A diák- és a kölyök kuponokra továbbra is érvényesek az ETO Parkban a mérkőzés napján a 20%-os kedvezmény. A 12 év alattiak a Játszóházban, a 18 évnél fiatalabbak a MeXtrém parkban szórakozhatnak olcsóbban - és így lesz ez a Debrecen és a Pécs meccs napján is. Továbbra is lehet Hajrá Bérletet vásárolni az ETO Parkban található ETO Shopban és a belvárosban a Baross úti Látogatóközpontban.

Belépőket elővételben az interneten keresztül az www.eto.hu oldalán is lehet vásárolni, emellett az ETO Parkban található szurkolói boltban, az ETO Shopban, a Baross úton található Győri Látogatóközpontban, a Vörössipkás úton a Szefi Szervízben és a Korvin úton a Melő Diák irodában válthatnak az érdeklődők.
Aki a helyszínen szeretné megváltani belépőjegyét felhívnánk a figyelmét arra, hogy a jegypénztárak mindig a találkozó előtt 2 órával, esetünkben 14 órakor nyitnak.


Címkék: győri eto fc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt