Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2024. Június 15. 09:12, szombat | Helyi

Vasárnap akart menni a hulladékudvarba? Ne tegye!

Vasárnap akart menni a hulladékudvarba? Ne tegye!

Nem üzemelnek most vasárnap, június 16-án a GYHG üzemeltetésében lévő győri és vidéki hulladékudvarok – közölte honlapján a szolgáltató.

Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. (GYHG) e hét vasárnapján tartja családi napját, mint írják, „a cégnél nagyon odafigyelnek a munkatársakra, a lehető legjobb anyagi juttatások mellett közösségépítő programokat is szerveznek.”

Ez miránk, ügyfelekre nézve azt jelenti, hogy vasárnap mindegyik győri és vidéki hulladékudvar zárva tart, hogy a vasárnaponként teljes állományban dolgozó hulladékudvaros munkatársak is részt vehessenek a napon.

„Az év 365 napján folyamatos üzemben teljes erőbedobással dolgozunk Győr tisztaságáért. A karácsony, az újév vagy a húsvét helyett a GYHG-nál egyetlen ünnepnap van, ez pedig a családi nap, ahol szeretnénk, hogy minél többen részt tudjanak venni” – ismertette Nagy Csaba a GYHG ügyvezetője, aki a munkatársak nevében megköszöni a lakosság megértését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?

2024. Július 15. 08:10, hétfő | Helyi

Jakabos Zsu nagy bejelentést tett

A győri úszóikon, Jakabos Zsuzsanna mindössze egy tizedmásodperccel maradt le a párizsi olimpiáról (200 pillangón), de a sportoló nem búslakodik

2024. Július 15. 07:13, hétfő | Helyi

Máris bejelzett a szénmoxid-érzékelő

A minap írtunk arról, hogy a nyáron is veszélyes lehet a szénmoxid-szivárgás, a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy Baross Gábor úti lakásba hívták is a tűzoltókat.