Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. Szeptember 11. 08:20, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír/etokc.hu

Vasárnapi rangadó a javából: 15.30-kor Győri Audi ETO-FTC a Magvassyban

Vasárnapi rangadó a javából: 15.30-kor Győri Audi ETO-FTC a Magvassyban

Vasárnap délután fél négytől a női kézilabda-bajnokság második fordulójában egyből rangadót rendeznek a Magvassy Mihály Sportcsarnokban.

A címvédő Audi ETO-hoz a tavalyi bajnokság bronzérmese az Ferencváros látogat - írja a győrietokc.hu.

Várhatóan telt ház és a Győrben jól megszokott pokoli hangulat fogadja majd a fővárosi zöld-fehéreket a vasárnapi meccsen. Mindkét gárda jól kezdte a pontvadászatot: a Fradi könnyed győzelet aratott a Békéscaba ellen, míg kedvenceink előbb Veszprémben nyertek, majd az 5. fordulóból előrehozott meccsen a Dunaújvárost mosták le a pályáról idegenben. A mérkőzés végkimenetelét illetően két dolog adhat támpontot:1, legutóbb a Szabella-Kupán agusztus végén megmérkőzött egymással a két csapat, akkor egy jó iramú végig nyílt meccsen egy góllal 36-35-re az Audi ETO nyert(és később a torngyőzelem is a mienk lett)2, hosszú ideje már bajnoki meccsen nincs olyan ellenfél aki győzni tudna a Magvassy-ban(2004-óta)

A két gárdának megvannak a maga sérültjei. Míg a Ferencvárosnál Zácsik játéka kérdéses erősen, addig az Audi ETO-ból biztosan hiányozni fog Ana Gros, aki vasárnapig Horvátországban tartózkodik gyógykezelésen. A szlovén légiós hétfőn csatlakozik újra a kerethez és várhatóan teljesértékű edzésmunkát tud majd végezni. " Egy magas szintű kézilabdát hozó meccsre számítok, és természetesen győzni szeretnénk hazai pályán. A Ferencváros csapata remek erőkből áll, de ezt nagyon jól tudjuk, hiszen nemrég csak egy góllal tudtuk őket legyőzni. Biztos leszek benne, hogy a bajnoki más lesz, mint a felkészülési időszakban vívott összecsapás. Az első perctől 100%-ot kell nyújtanunk, és nem szabad hogy csökkenjen a koncentrációnk. Kovacsics és Vérten már jól vannak, biztosan szerepelni fognak vasárnap, Pálinger Kati pedig szépen gyógyul, így valószínűleg ő is a csapat rendelkezésére áll majd a Fradi ellen.

A találkozó vasárnap 15:30-kor kezdődik, élőben közvetíti a Sportklub TV. A sípot a Horváth Péter, Marton Balázs kettős fújja majd.

A Győri Audi ETO KC vezetése ezúton tájékoztatja szurkolóit, hogy az eddig a Magvassy Mihály Sportcsarnokban alkalmazott állójeggyel rendelkező nézőink számára kialakított dobogós "lelátó" a vasárnapi mérkőzésen nem használható. A budapesti diszkótragédia után megszigorított rendelkezéseknek a "lelátó" nem felelt meg, ezért el kellett távolítani a csarnok területéről. Állójeggyel rendelkező szurkolóink megértését kérjük. A klubvezetés ezúton tájékoztatja a szurkolókat, hogy dolgozik a probléma megoldásán, a csapat első hazai BL meccsére, október 9-re új megoldással nagyobb befogadóképességgel egy minden előírásnak megfelelő lelátó szolgálja majd ki az állójeggyel rendelkező nézőinket!

Címkék: Győri Audi ETO KC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 08:10, vasárnap | Helyi

Szent Flórián nap – Nyitott szertárkapuk napja Győrszentivánon

A Nyitott Szertárkapuk Napjára különleges programmal készül a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Április 28. 07:15, vasárnap | Helyi

Eddig ötezren tudták csökkenteni áramszámlájukat napenergia segítségével

Már több mint 5000 nyertes van a Napenergia Plusz programban.

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.