Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Május 08. 15:00, vasárnap | PR
Forrás: Megadrive Üzlethálózat

Vásárolja szakértőktől a notebookját!

Vásárolja szakértőktől a notebookját!

Konkoord tanácsok: Nézzen körül a Konkoord MeGADRIVE szaküzleteiben! Volt már úgy, hogy vágyakozva nézte a nagy kereskedelmi láncokban a széles notebook választékot és a csalogató árakat, de mégsem mert ott vásárolni, mert nem kapott sz

Hat gyártó 40 terméke raktáron!
- A Konkoord Kft. lakossági felhasználók számára hozta létre MeGADRIVE üzleteit és online kereskedelmi weblapját. (www.megadrive.hu) A MeGADRIVE különösen kedvező áron, ugyanakkor nagyon magas minőségű számítástechnikai eszközöket kínál, köztük notebookokat a Konkoord győri ( Fehérvári út 17/b), soproni ( Csengery út 28) és veszprémi üzleteiben. Hat gyártó, az ASUS, az ACER, a DELL, a HP, a Toshiba és az Samsung notebookjait forgalmazzuk, folyamatosan legalább 30 különböző notebookot tartunk raktáron, rendelésre két napon belül további 300 modellt tudunk szállítani. Cégünk a Nyugat-Dunántúli régióban az ASUS kiemelt, stratégiai partnere, Notebook Center-ként működik. Aki hozzánk betér, az vásárlás előtt megtapogathatja, kipróbálhatja leendő notebookját, futtathatja rajta kedvenc programjait. Szakértő tanácsot kap munkatársainktól, akik segítenek abban, hogy mindenki a céljainak leginkább megfelelő gépet válassza – mondta el Czeglédi Zoltán, a Konkoord győri régió vezetője.

Notebook szerviz: különlegesség a piacon
A notebookokról az a hír járja, hogy nem, vagy alig javíthatók és a fejlesztésükkel is gond van. A Konkoord üzletek egytől egyik notebook szervizként működnek, a munkatársak nagy tapasztalatra tettek szert a notebookok javításában, szerelésében, bővítésében. A szervizes tapasztalatok alapján különösen jól tudják, hogy melyik modellt érdemes megvenni, melyik számít megbízható gépnek. A meghibásodott notebookokat a szervizben bevizsgálják, és azonnal eldöntik, hogy szoftver, vagy hardver hibáról van-e szó, a legtöbb hibát helyben javítják és csak azokat a gépeket küldik márkaszervizbe, amelyek tényleg oda valók. A gépek bővítését akár vásárláskor –akár a későbbiekben - meg tudják oldani, így mindenki az egyedi igényének megfelelő laptopot vihet haza. A gépeket a széles kínálatból kiválasztott szoftverrel feltelepítve és beállítva vehetik át a vásárlók. Sőt lehetőség van helyszíni üzembe helyezést, internetet és az otthoni hálózat beállítását is kérni.

Mutasd a notebookodat, megmondom ki vagy!
A Konkoord üzleteibe azért érdemes betérniük a vásárlóknak, mert azokban a bevásárlóközpontok széles választékát, termékbőségét és a kis boltok szakértelmét egyszerre találják meg. És mindezt megdöbbentően jó áron, hiszen 99.000 Ft-ért is kínálnak már márkás, az átlagos felhasználói igényeket kielégítő notebookot!

Szeretne egy ütős notebookot megdöbbentően jó áron? Forródrót: 96/528-373

Térjen be a Konkoord Kft Megadrive szaküzleteibe, és kérje szakértőink tanácsát!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.