Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Október 14. 11:00, hétfő | Helyi
Forrás: infoGyőr

Vastag Csaba és Tamás koncertje Győrben - Europethrob Tour

Vastag Csaba és Tamás koncertje Győrben - Europethrob Tour

Az Europethrob mobilalkalmazás egyedülálló magyar fejlesztés, amely megkönnyíti az eligazodást bárhol Európában. Egyszerre az útikönyvünk, az idegenvezetőnk, és újdonságokra motiváló útitársunk.

A reklám szakma hatalmas léptekkel halad előre, ehhez az iparághoz tökéletesen passzol a mondás, hogy aki kimarad, lemarad. A fejlesztő csapat, alapvető emberi igényeket figyelembe véve fejlesztett ki egy olyan alkalmazást, amelynek segítségével üzletek nyitva tartását, programokról, eseményekről, szórakozóhelyekről minden információt megtalálhatunk. Mindezekkel nem merülnek ki az Europethrob funkciói. Bárhol járunk Európában tájékozódhatunk, hogy aktuális tartózkodási helyünk közelében, milyen lehetőségeink vannak, ráadásul magyar nyelven. Ismerős lehet a helyzet, hogy nyaralások, utazások alkalmával rengeteg idő megy el azzal, hogy megfelelő helyet keresünk étkezésre, szórakozásra, vagy akár egy gyógyszertár megtalálásra. Az Europethrob applikációval pillanatok alatt igényeink szerint érkezik a megoldás a problémára, sőt a telefonunk navigációja el is vezet a pontos helyszínre.

Az applikáció az alábbi programpontokkal rendelkezik

Látnivalók
Ezen menüpont segítségéve minden fontos közelünkben elhelyezkedő látványosságról információt kapunk, Európában bárhol. Megtudhatjuk, hol található és leírást is kapunk róla, mintha csak útikönyvünket csapnánk fel.

Események
Erre a lehetőségre kattintva a közelben található koncerteket, bulikat és számos szórakozási pontot lelhetünk fel. Amikből kedvünkre válogathatunk.

Körülöttem
Ez a funkció a késében lévőknek vagy spontán eseményekre van kitalálva. Ha a legközelebbi helyekről szeretnénk informálódni, akkor válasszuk ezt a lehetőséget.

Érdekességek
Különös történettel bíró, érdekes helyszínekre bukkanhatunk e menüpont segítségével, Európa szerte.

Akciók
Ha mindez még nem elég az Europethrob alkalmazás megmutatja az üzletek aktuális akcióit is. Így nem csak, hogy a legjobb helyeket találhatjuk meg, de a legkedvezőbbeket is.

Europethrob turnéra indul, Europethrob Tour néven, amelynek első állomása Győr. A fellépők pedig Vastag Csaba és Vastag Tamás, akik ez alkalomból együtt lépnek színpadra. Október 18.-án 18.00 kor az Apor Vilmos Iskolában.

A jegy ára 1.990.- Ft. Az esemény érdekessége, hogy az alkalmazás letöltésével csupán 500,- Ft-ért élvezhetjük a Vastag Testvérpáros fergeteges egyórás koncertjét.

Az Europethrob alkalmazás INGYENESEN letölthető az Appstore és a Google play áruházból.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.

2024. Május 05. 08:16, vasárnap | Helyi

Kezd magára találni a használtautó

Gazdasági Magazinunk legújabb részében foglalkozunk ismét a nyáron induló otthonfelújítási programmal, emellett pedig utánajárunk annak, hogy a tavaly évvégi megtorpanás után milyen irányba tart a használtautó-piac.

2024. Május 05. 07:14, vasárnap | Helyi

Hivatásos művészeket körözött le a győri zenészhallgató

Behán Áron András egyetemista harmadik lett egy olyan zenei világversenyen, ahol hivatásos zenészek is indultak.

2024. Május 04. 09:17, szombat | Helyi

Kincsem, a kisbéri csodakanca: szülőföldjéről indul vándorkiállítás

A kisbériek büszkék arra, hogy Kincsem Kisbéren fogant, és itt is fejezte be pályafutását.