Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2010. December 20. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Vastag Csaba az X-Faktor nyertese

Vastag Csaba az X-Faktor nyertese

Vastag Csaba nyerte meg az RTL Klub X-Faktor című műsorát. Az idősebbik Vastag fiú Takács Nikolast győzte le a fináléban. A két versenyző a StoryOnline-nak mesélt érzéseiről, terveiről.

Csabi elmondta, egyelőre fel sem tudja fogni, hogy valóban megnyerte a tehetségkutató műsort. Azt állítja, végig azt gondolta, hogy versenytársa lesz a győztes. Nikolas a StoryOnline-nak elárulta, amikor a színfalak mögött beszélgetett Csabival, előre jelezte neki, ő fog nyerni.Végül ez be is jött. Arra, hogy miért éppen a veszprémi szívtipró kapta most a több szavazatot a nézőktől, egyik finalista sem tudott válaszolni. Abban is egyetértettek, hogy a versenynek nincs vesztese, mindketten nyertek, csak Csabi viszi most el a főnyereményt.


A verseny fődíjával kapcsolatban a győztes édesanyja a StoryOnline-nak elmondta, a mostani nyeremény nagyon nagy segítség lesz Csabinak ahhoz, hogy igazán önálló életet kezdhessen, hiszen eddig albérletben élt és az autóját is lízingelte. Úgy érzi fia felnőtt és meg is erősödött lelkileg az utóbbi hónapokban. Ráadásul Mártának éppen vasárnap volt a születésnapja, így fia győzelme volt számára a legértékesebb ajándék ezen a napon.

Azt, hogy pontosan mi lesz az X-Faktor nyertesének további sorsa, egyelőre nem tudjuk, az azonban már biztos, hogy saját lemeze lesz, de ez vélhetően Nikolasra is igaz. A verseny második helyezettje a StoryOnline-nak elmondta, nem bánja, hogy többnyire nem nagy slágereket választott a műsorban, ha kell, végigjárja a nehezebbik utat is a siker érdekében.

A nézők egyébként nem maradnak tehetségkutató műsor nélkül, ugyanis hamarosan újra indul a Csillag születik az RTL Klubon, sőt jövőre X-Faktor is lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült